Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti de ultima ora despre starea lui Arnold Schwarzenegger

Antena3 Antena3,
 Vesti de ultima ora despre starea lui Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger s-a intors pe social media dupa ce a suferit o interventie chirurgicala de urgenta, spunandu-le fanilor: E adevarat: m-am intors. Joi, actorul de 70 de ani din Terminator si fostul gu. continuă pe Antena3

MINISTRUL MUNCII, anunt de ULTIMA ORA despre PENSII: A scazut valoarea

Valoarea contributiilor la pilonul II de pensii a scazut din cauza ca angajatorul nu a majorat in mod corespunzator venitul brut al angajatului, a declarat ministrul Muncii, Olguta Vasilescu. Dupa cum,.

MINISTRUL MUNCII, anunt de ULTIMA ORA despre PENSII: A scazut valoarea contributiilor la pilonul II

Valoarea contributiilor la pilonul II de pensii a scazut din cauza ca angajatorul nu a majorat in mod corespunzator venitul brut al angajatului, a declarat ministrul Muncii, Olguta Vasilescu. Dupa cum,.

Arnold Schwarzenegger operat pe cord deschis

Arnold s-a internat joi la cunoscutul spital Cedars-Sinai, din Los angeles, pentru inlocuirea unei valve aortice prin cateter. In urma unor complicatii, medicii au descis sa il opereze de urgenta pe cord deschis.

Arnold Schwarzenegger, dupa operatia pe cord deschis: Sunt recunoscator sa fiu in viata

Arnold Schwarzenegger a postat primul mesaj pe Twitter dupa interventia chirurgicala suferita saptamana trecuta, in care marturiseste ca este recunoscator sa fie in viata, relateazaABC News.

Arnold Schwarzenegger, dupa OPERATIA pe cord deschis: M-am intors (VIDEO)

Actorul Arnold Schwarzenegger, in varsta de 70 de ani, a spus m-am intors dupa operatia pe cord deschis. Daniel Ketchell a amintit, pe pagina sa de Twitter, de replica celebra Ill be back.

Arnold Schwarzenegger a fost operat pe inima. Im back

Actorul Arnold Schwarzenegger, cunoscut pentru replica sa Ill be back, a fost supus unei interven.

Elena Udrea, detalii despre starea sa de sanatate: Medicii mi-au recomandat repaus total la pat pentru primul trimestru (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Controvese despre starea sa de sanatate, explicand de ce medicii i-au recomandat repaus total pentru primul trimestru de sarcina. Eu, in afara de.

Anamaria tocmai a facut ANUNTUL despre mama sa. Ionela Prodan ...

Vesti de ultima ora despre artista Ionela Prodan. dupa ce presa tabloida a scris ca artista s-ar afla in coma, fiica acesteia, Anamaria Prodan, s-a decis sa faca lumina. Anamaria Prodan este suparata pe.

Decizie de ultima ora luata de Anamaria Prodan! Starea critica a mamei sale a determinat-o sa faca asta

Anamaria Prodan a renuntat la emisiunea pe care o prezenta la un post de televiziune. Starea critica a mamei sale a determinat-o pe impresara, care s-a mutat la spitalul Elias, sa ia aceasta.

Noi detalii despre starea de sanatate a Ionelei Prodan: Nu credeam ca va trece de noaptea aceasta

Vesti triste despre Ionela Prodan. Cunoscuta cantareata ar fi ajuns din nou la spital si s-ar afla in stare grava. Problemele cardiace ale Ionelei Prodan s-ar fi agravat, avand recent si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )