Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vesti URIASE pentru ROMANI! Se dau multi bani! Anuntul momentului

B1 B1,
Vesti URIASE pentru ROMANI! Se dau multi bani! Anuntul momentului

Elevii care provin din medii defavorizate si au cel mult 600 de lei venit pe membru de familie vor primi o bursa in valoare de 2. 000 de lei pe semestru, incepand din aceasta toamna Este cel mai mare proiect. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani: O noua zi libera! ANUNT DE ULTIMA ORA

Ziua de 25 noiembrie ar putea deveni Zi Nationala a Meseriilor, potrivit unui proiect sustinut de mai multi parlamentari liberali. Motivele pentru recenta crestere inregistrata de invatamantul.

Vesti proaste pentru romani! Pretul energiei A EXPLODAT

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are joi o medie de 268 de lei pe MWh, cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani. in ceea ce priveste perioada de varf de consum a zilei.

Valcov, condamnat cu executare in prima instanta, despre bugetul Presedintiei: Nu trebuie sa primesti mai multi bani doar ca sa te plimbi cu bucatarul dupa tine

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a declarat ca, la rectificarea bugetara, presedintele Klaus Iohannis nu ar fi trebuit sa primeasca mai multi.

Drama totala pentru romani! Cel mai temut PRADATOR face ravagii! Oamenii sunt disperati

Probleme mari pentru agricultorii romani din bazinul Oltului! Legumicultorii par ca au pierdut lupta cu un temut pradator care a ajuns in Romania acum 10 ani si care distruge culturile de rosii. Este vorba.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )