Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vezi care sunt finalistele la premiul Masina Anului 2019! Dacia Duster a fost pe lista lunga, dar a ratat finala

B1 B1,
Vezi care sunt finalistele la premiul Masina Anului 2019! Dacia Duster a fost pe lista lunga, dar a ratat finala

Se cunosc finalistele la premiul Masina Anului 2019 in Europa, iar castigatoarea va fi anuntata in luna martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cele sapte vehicule care se vor lupta pentru. continuă pe B1

Alerta meteo: GER napraznic peste tara, in aceasta saptamana! Vezi care sunt judetele cele mai afectate...

Frigul patrunzator pune stapanire pe Romania in urmatoarele saptamani, cand valorile termice vor fi sub mediile multianuale ale perioadei. Pana pe 17 decembrie, cantitatile de precipitatii vor fi.

Voi cu Voicu. Analiza numerologica a anului 2019. Cum va fi influentata fiecare persoana

Numerologul Ionut Agachi a prezentat in emisiunea Voi cu Voicu o analiza a anului 2019, din punct de vedere al cifrelor Numerologia este o stiinta, are si o parte fixa, dar exista si interpretari.

Care sunt drepturile lucratorilor din UE pe care Eugen Teodorovici le-ar vrea limitate: Libera circulatie este un principiu fundamental al Uniunii Europene

Libera circulatie a lucratorilor este un principiu fundamental inscris chiar in Tratatul privind functionarea Uniunii Europene, la articolul 45, potrivit Comisiei Europene. in plus, legislatia secundara a UE si jurisprudenta Curtii de Justitie prevad drepturi clare ale cetatenilor Uniunii Europene in privinta liberei circulatii. Reamintim ca ministrul finantelor Eugen Teodorovici vrea sa propuna limitarea dreptului de a lucra in statele membre UE. Vezi in text drepturile cetatenilor pe piata muncii in UE si ce prevede Tratatul UE.

Elisa Rusu, CEO Instant Factoring: Estimam ca pana in luna martie a anului 2019 vom intra in Croatia. Urmeaza Serbia si Polonia

Instant Factoring, primul fintech romanesc de factoring lansat in luna aprilie a acestui an, isi pregateste extinderea pe mai multe piete emergente din Europa. Am discutat cu Elisa Rusu, CEO si co-fondator al companiei, care vor fi aceste tari si care.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

Adina Florea a preluat dosarul n care sunt cercetati Lucian Onea si Mircea Negulescu

Adina Florea este noul procuror care face cercetari in dosarul in care fostul sef DNA PLoiesti, Lucian Onea, si fostul procuror Mircea Negulescu sunt cercetati sub control judiciar, a confirmat, pentru Mediafax, magistratul.

Controale amanuntite la 5 operatori PRIVATI de SERVICII MEDICALE: Se va verifica modul in care sunt decontati banii de la Casa de Sanatate

Controale la operatorii privati de servicii medicale demarate de Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Sanatatii. Sunt verificate decontarile facute de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Al doilea cel mai mare oras din Oklahoma ofera 10 000$ celor care sunt dispusi sa se mute aici

Tulsa urmareste sa atraga noi rezidenti oferind celor care lucreaza de la distanta si antreprenorilor 10. 000 de dolari pentru a se muta acolo. Daca acestia sunt de acord sa ramana timp de cel putin un an, muncitorii vor primi subventii pentru plata chiriei si burse, informeaza The Washington Post.

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Traficul este restrictionat in Capitala. Care sunt rutele ocolitoare

Numerosi credinciosi din tara si de peste hotare sunt asteptati duminica la Slujba de Sfintire a Catedralei Nationale, la care, alaturi de Patriarhul Daniel, va.

Utile: Remedii eficiente contra tusei; Care sunt cauzele aparitiei herniei de disc cervicale si cum se trateaza; Cele mai frecvente mituri despre nutritia peste vrsta de 50 de ani

Gutui: beneficii pentru sanatate. Fructele au un rol foarte important cand vine vorba de o alimentatie sanatoasa. Sunt bogate in. Cele sase semne care iti spun ca urmeaza sa faci un atac cerebral. in fiecare an, peste 800. 000 de persoane sufera un atac.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )