Libnet.ro
UNICEF

01:05

VEZI prima fotografie cu Robbie Williams si fiica sa.

România Liberă România Liberă,
VEZI prima fotografie cu Robbie Williams si fiica sa.

Robbie Williams si-a incantat fanii postand pe contul sau de Twitter o fotografie in care apare alaturi de fetita sa nou nascuta, Theodora Rose Teddy), in cea de-a treia zi de la nasterea micutei, potrivit Realitatea. net. Robbie Williams a postat prima fotografie cu fetita sa in varsta de trei zile alaturi de mesajul: Bine ai venit pe lume, bebe Williams!. Fetita sa, Theodora Rose Teddy), pare extrem de mica, iar fotografia cu cei doi este induiosatoare: Robbie sta pe o canapea din casa sa . continuă pe România Liberă

Robbie Williams a devenit tata de fetita

Bucurie maxima pentru Robbie Williams! Cantaretul a devenit tatic pentru prima data, dupa ce sotia lui,.

Robbie Williams a devenit tata.

Celebrul cantaret britanic, Robbie Williams, a devenit tata. Sotia lui, Ayda Fied, a nascut intr-o clinica din Los Angeles o fetita care va fi botezata Theodora Rose, potrivit digi24. ro. Artistul a impartasit bucuria cu fanii pe contul sau de Twitter, unde a postat un mesaj in care ii anunta pe toti ca mama, copilul, dar si taticul sunt bine si le-a multumit pentru toate urarile. Robbie Williams, in varsta de 38 de ani, si Ayda Field s-au cunoscut in 2007 si s-au casatorit in 2010, in cadrul .

Robbie Williams si-a prezentat comoara

A fost baiatul dur, dar viata lui Robbie Williams s-a schimbat radical de marti, dupa venirea pe lume.

Cantaretul Robbie Williams a devenit tatic: Sotia lui a nascut o fata

Cantaretul britanic Robbie Williams a devenit tatic dupa ce sotia lui, Ayda Field, a nascut, marti, o fetita. Acesta este primul copil al artisutului in varsta de 38 de ani, informeaza BBC. Fetita va.

FRESH! Robbie Williams a devenit tatic! Sotia lui a adus-o pe lume pe Theodora Rose!

Membrul trupei Take That a devenit, aseara, tatic pentru prima data. Sotia lui, Ayda Fied, a nascut azi noapte, iar artistul a impartasit vestea cea mare cu fanii lui de pe Twitter. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )