Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viata dupa carantina: Mii de turisti pe Vala Prahovei pentru minivacanta de Rusalii. Alti romani au ales marea

Hotnews Hotnews,
 Viata dupa carantina: Mii de turisti pe Vala Prahovei pentru minivacanta de Rusalii. Alti romani au ales marea

Mii de turisti se afla in statiunile de pe Valea Prahovei pentru a petrece minivacanta de Rusalii, acestia putand, printre altele, sa viziteze Muzeul Peles, sa schieze pe o partie special amenajata la Busteni sau sa faca drumetii si mountain bike. continuă pe Hotnews

Viata dupa carantina: Se aglomereaza Autostrada Soarelui, catre litoral. Vezi care sunt rutele ocolitoare

O coloana de masini s-a format pe o portiune a Autostrazii Soarelui, catre litoral, unde se fac lucrari. Politia recomanda ruta alternativa DN 3 Bucuresti Fundulea Lehliu Gara, transmite Mediafax.

A fost readusa la viata dupa manevre de resuscitare de 75 de minute, dar nu a mai trait decat o zi

O tanara de 29 de ani, aflata in stop cardio-respirator si readusa la viata, dupa 75 de minute de manevre medicale specifice, a murit dupa doar o zi.

CFR Calatori suplimenteaza capacitatea trenurilor spre litoralul Marii Negre si Valea Prahovei, pentru acest sfarsit de saptamana si pentru ziua de luni

Datorita solicitarilor mai mari fata de weekend-urile precedente, CFR Calatori a anuntat ca va introduce in compunerea trenurilor pentru aceste destinatii mai multe vagoane, in limita parcului disponibil. Astfel trenurile spredinpre Constanta sau spredinspre Brasov vor pleca din statia de formare chiar si cu un numar dublu de locuri. Suplimentarile sunt valabile si pentru ziua de luni, care este zi libera legala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )