Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viata dupa pandemie: Ramanem o tara bantuita de crize de medicamente sau facem din industria farmaceutica un domeniu strategic?

Hotnews Hotnews,
 Viata dupa pandemie: Ramanem o tara bantuita de crize de medicamente sau facem din industria farmaceutica un domeniu strategic?

Crize repetate de medicamente esentiale, de citostatice sau tratament pentru diabet, crize de vaccinuri, de imunoglobulina, de heparina. Romania le-a vazut pe toate in ultimii ani. Nu mai putin de 3. 000 de medicamente au disparut complet din tara noastra doar in ultimii 4 ani. Oamenii a caror viata atarna de medicamente care sunt de negasit sau familiile lor cauta cu disperare solutii. Povestea Retelei citostaticelor, devenita Reteaua 2. 0, formata din sute de voluntari care aduc in tara medicamente vitale, este deja de notorietate. Poate ca o urmare fireasca a acestui tablou, pandemia de coronavirus a prins tara noastra pe picior gresit. continuă pe Hotnews

Situatia escaladeaza in Statele Unite! O jurnalista a orbit pe viata, dupa ce a fost atacata de politie

O jurnalista a orbit pe viata, dupa ce a fost atacata de politia din Statele Unite. Zeci de reporteri au fost raniti, in ciuda faptului ca s-au legitimat.

IALOMITA: O femeie a scapat cu viata dupa ce a cazut intr-o fantana adanca de opt metri

O femeie de 49 ani din satul Malu Rosu a fost scoasa de pompieri dupa ce a cazut in fantana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )