Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viata in Nepal inainte de cutremur. Dificultatile uneia dintre cele mai sarace tari de pe planeta

Antena3 Antena3,
Viata in Nepal inainte de cutremur. Dificultatile uneia dintre cele mai sarace tari de pe planeta

Cotidianul francez Le Monde publica miercuri, in editia electronica, un amplu material despre situatia economica a Nepalului, subliniind dificultatile cu care se confrunta tara chiar inainte de cutremurul de. continuă pe Antena3

Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android

Unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru Androidpot fi achizitionate la un pret redus, insa nu se stie exact pentru cat timp este valabila oferta. Weekend-ul a trecut, iar Google va ofera acum posibilitatea de a va achizitiona cateva dintre cele mai apreciate jocuri pentru Android la un pret redus. Alaturi de jocurileThe Room Two [] Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FMI, gata sa evalueze necesarul de finantare al statului Nepal, dupa cutremur

Fondul Monetar International FMI) este gata sa trimita o echipa in Nepal, pentru evaluarea necesarului de finantare, in timp ce guverne, companii private si grupuri umanitare s-au mobilizat sa sprijine acest stat dupa cel mai grav cutremur produs in ultimele opt decenii, transmite Bloomberg, conform Mediafax.

Braileanca de 25 de ani data disparuta dupa cutremurul devastator din Nepal. inainte de dezastru, tanara era fascinata de calatoria la poalele Himalayei

Elena Folea, o braileanca de 25 de ani, figureaza pe lista persoanelor date disparute in urma seismelor care au ravasit Nepalul. Tanara activeaza in domeniul artistic si se afla in Nepal din 12 martie. Dupa cutremurul de sambata, Elena nu a mai dat niciun semn, fapt ce a determinat o alta romanca sa o inregistreze in serviciul online Person Finder pus la dispozitie de Google.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )