Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viata privata a lui Vladimir Putin: Muncesc mai mult decat orice lider de la Stalin incoace

Adevărul Adevărul,
Viata privata a lui Vladimir Putin: Muncesc mai mult decat orice lider de la Stalin incoace

Chiar daca actiunile politice ale presedintelui rus Vladimir Putin tin primele pagini ale ziarelor internationale, in special dupa evenimentele recente din Ucraina, un nou articol din revista Newsweek ne propune sa aflam cateva informatii mai putin cunoscute despre viata privata a liderului de la Kremlin. continuă pe Adevărul

Steven Seagal, persona non grata la un festival din Estonia, dupa ce a declarat ca Vladimir Putin este unul dintre cei mai mari lideri in viata

Actorul si cantaretul Steven Segal a fost exclus din cadrul unui festival de blues din Estonia in urma unui protest impotriva comentariilor sale recente, in care declara ca il sprijina si il apreciaza pe presedintele rus Vladimir Putin, relateaza The Guardian.

Scrisoarea unui tata indurerat catre Vladimir Putin: Mii de multumiri, Monstrule, viata mea este distrusa!

Tatal unei adolescente olandeze de 17 ani, decedata in urma catastrofei aviatice din estul Ucrainei, a transmis lui Vladimir Putin o scrisoare deschisa extrem de emotionanta, relateaza The Telegraph. Domnule.

Rusia si China, unite intr-un proiect FARA PRECEDENT. Vladimir Putin vrea sa schimbe ORDINEA MONDIALA

Dupa ce criza economica a zdruncinat intreaga lume, prabusind mari economii pe plan mondial, s-a simtit nevoia mai mult ca niciodata de existenta unor institutii care sa ofere sprijin financiar statelor .

Scrisoarea deschisa a unui tata indurerat catre Vladimir Putin: Multumesc ca mi-ati ucis singura fiica!

Tatal unei adolescente olandeze ucise in tragedia aviatica din Ucraina i-a adresat o scrisoare deschisa lui Vladimir Putin, in care ii detaliaza planurile de viata ale ficei sale, singurul sau copil, informeaza The Telegraph. Olandezul Hans de Borst si-a pierdut unica fiica joi, dupa ce avionul in care aceasta calatorea a fost doborat de o racheta, atribuita de occidentali separatistilor pro-rusi. Adolescenta pleca in vacanta in Malaysia alaturi de mama, fratele si tatal vitreg.

Vladimir Putin, lovit unde se astepta mai putin. Ce i se poate intampla FIICEI sale, dupa tragedia aviatica din Ucraina

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin risca sa fie expulzata din Olanda, tara unde locuieste, din cauza furiei oficialilor fata de tatal ei. Primarul orasului Hilversum, unde au ajuns cadavrele tragediei.

Un primar din Olanda a cerut expulzarea din tara a fiicei lui Vladimir Putin

Frustrarea olandezilor fata de Rusia dupa doborarea zborului MH17 capata o nota din ce in ce mai personala, unii cerand ca fiica presedintelui rus Vladimir Putin sa fie expulzata din Olanda, relateaza The Guardian.

Cinismul lui Vladimir Putin si duhoarea propagandei

Reactiile presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, dupa prabusirea aeronavei Malaysia Airlines in Ucraina, nu pot fi descrise altfel decat cinice sau ipocrite. Putin nu sfideaza pentru prima data regulile morale ale politicii internationale sau atat cat a mai ramas din ele). De data aceasta el sfideaza totdodata victimele acestui incident tragic, pe cei implicati direct in conflictul din estul Ucrainei, precum si propriul popor.

Vladimir Putin se teme sa nu fie otravit: Mancarea sa, degustata de un profesionist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a angajat un degustator profesionist pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita, relateaza The Independent. Informatia a fost dezvaluita in urma reuniunii de.

Mancarea lui Vladimir Putin este degustata de un profesionist, pentru a nu fi otravit

Presedintele rus Vladimir Putin, acuzat de implicare in prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei, are angajat cu norma intreaga un degustator profesionist, pentru a se asigura ca mancarea sa nu este otravita, relateaza The Independent, in.

Olandezii cer expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, care locuieste la Haga

Primarul orasului olandez Hilversum a cerut expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, Maria, care locuieste la Haga alaturi de partenerul ei olandez, in urma prabusirii avionului malaysian in Ucraina, doborat probabil de o racheta a rebelilor prorusi, relateaza Daily Mail in editia electronica de joi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )