Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vicepremierul italian Luigi Di Maio s-a intalnit cu vestele galbene

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul italian Luigi Di Maio s-a intalnit cu vestele galbene

Vicepremierul italian Luigi Di Maio a declarat ca s-a intalnit cu liderii miscarii Vestelor Galbene, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Vicepremierul italian Luigi Di Maio pune gaz pe foc in relatiile cu Parisul. S-a intalnit cu liderii vestelor galbene

In urma unor declaratii destul de neprietenoase la adresa Frantei, pe care unii politicieni italieni importanti le-au facut recent, vicepresedintele Consiliului de Ministri al Italiei si liderul Miscarii Cinci stele, Luigi Di Maio, a mai turnat gaz pe foc. El s-a intalnit cu liderii vestelor galbene in timpul vizitei sale in Hexagon.

Di Maio se ntlneste cu liderii vestelor galbene franceze

Vicepremierul italian, Luigi Di Maio, a declarat marti ca s-a intalnit cu liderii miscarii antiguvernamentale vestele galbene din Franta, o intalnire care ar putea sa testeze relatiile bilaterale deja tensionate, relateaza Reuters.

Macron explica legatura dintre presa aservita Kremlinului si extremistii din Vestele Galbene

Presedintele francez Emmanuel Macron afirma ca extremistii din Vestele Galbene au ca mijloace de referinta presa aservita Kremlinului, cum ar fi Sputnik si Russia Today.

Juliette Binoche spune ca ntelege vestele galbene si a criticat politica de mediu a lui Emmanuel Macron

Actrita franceza Juliette Binoche a spus ca intelege protestele vestelor galbene din tara ei si a criticat politica de mediu a lui Emmanuel Macron, intr-un interviu pentru saptamanalul der Spiegel, relateaza AFP.

Ce masuri RADICALE ia in calcul presedintele Frantei pentru a calma vestele galbene

Presedintele francez Emmanuel Macronia in calcul organizarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare pentru a iesi din criza vestelor galbene, informeaza publicatia franceza Journal du.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )