Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vicepremierul Paul Stanescu, veste TERIBILA pentru Euro 2020: PROBLEME majore cu stadioanele! Sunt situatii de AVARIE

B1 B1,
Vicepremierul Paul Stanescu, veste TERIBILA pentru Euro 2020: PROBLEME majore cu stadioanele! Sunt situatii de AVARIE

Este posibil ca stadionul Dinamo sa nu fie finalizat pana la inceperea Euro 2020, a declarat luni intr-o conferinta de presa vicepremierul Paul Stanescu care a precizat ca ia in calcul inlocuirea aceastei. continuă pe B1

Vicepremierul Paul Stanescu: La Dinamo exista posibilitatea ca stadionul sa nu fie finalizat pana la inceperea Euro 2020

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca exista posibilitatea ca stadionul Dinamo sa nu fie finalizat pana la inceperea Euro 2020, subliniind ca exista variante care pot inlocui aceasta arena.

FOTO Cum vor arata stadionele care vor fi modernizate pentru Euro 2020

Gica Popescu, vicepremierul Paul Stanescu si presedintele CNI, Manuela Patrascanu, au adus astazi noi detalii despre stadiul lucrarilor pentru reconstructia si modernizarea arenelor din Bucuresti in vederea organizarii Euro 2020.

FOTOGALERIE Cum vor arata stadioanele pe care Romania le va pune la dispozitie cu ocazia EURO 2020

Romania va gazdui patru partide cu ocazia EURO 2020, trei meciuri din faza grupelor si o disputa din optimi. Luni a avut loc la Guvern Sala Transilvania) o conferinta de presa in care s-a discutat despre stadiul lucrarilor de modernizare si constructie a celor patru arene din Bucuresti care vor fi incluse in turneul final de peste doi ani. Desi face parte din proiect, Stadionul Dinamo este posibil sa nu fie finalizat pana la inceperea competitiei, dupa a precizat vicepremierul Paul Stanescu. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu noile arene din Giulesti, Ghencea si Arcul de Triumf.

Guvernul a depasit faza dosarelor, se trece la treaba

Vicepremierul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, consilierul onorific al primului - ministru, Gheorghe Popescu si reprezentanti ai Companiei Nationale de Investitii au sustinut o conferinta de presa legata de organizarea Euro 2020.

Gabriela Firea, veste uriasa pentru bucuresteni: Visul de a avea un marespitalmetropolitan va fi indeplinit

O ordonanta de urgenta care vizeaza transferul unui teren catre PMB pentru spitalul metropolitan Bucuresti-Ilfov urmeaza sa fie adoptata de Guvern, a anuntat marti primarul general al Capitalei, Gabriela.

Veste buna pentru bugetari: Klaus Iohannis a promulgat legea

Vesti de ultim moment pentru bugetari! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni, 12 martie, lege.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )