Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vicepremierul rus: Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vicepremierul rus: Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre Romania

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat, astazi, pe contul sau de Twitter, intalnirea lui Traian Basescu cu presedintele Parlamentului moldovean Igor Corman, afirmand ca presedintele roman planifica integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana, apoi anexarea acesteia de catre Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepremierul rus: Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre Romania

Update 12:59 Basescu: Romania nu si-a declarat niciodata intentia de a anexa vreo tara Presedintele Traian Basescu a afirmat, astazi, ca Romania nu si-a declarat niciodata intentia de a anexa vreo tara, aratand ca vicepremierul rus Dmitri Rogozin cand se trezeste intai face o declaratie la adresa Romaniei si apoi isi bea ceaiul.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin: Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre Romania

Un inalt oficial rus sustine ca Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre Romania. Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a afirmat pe contul sau de Twitter ca planul ar fi integrarea R. Moldova.

Dmitri Rogozin sustine ca Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre ...

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat, miercuri, pe contul sau de Twitter, intalnirea lui Traian Basescu cu presedintele Parlamentului moldovean Igor Corman, afirmand ca presedintele roman planifica integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana, apoi anexarea acesteia de catre Romania, transmite Mediafax. Calul Traian Traian Basescu) a pregatit pentru Republica Moldova doua etape: initial, integrarea in Uniunea Europeana, apoi Anschlussul anexarea) ei .

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin: Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova la Romania

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat, miercuri, pe contul sau de Twitter, intalnirea lui Traian Basescu cu presedintele Parlamentului moldovean Igor Corman. Rogozin spune ca Basescu a planificat integrarea .

UPDATE Dmitri Rogozin: 'Calul Troian' Traian Basescu a pregatit anexarea Moldovei in doua etape. Basescu: Rogozin, cum se trezeste, face o declaratie despre Romania, dupa care isi bea ceaiul

Vicepremierul Rusiei Dmitri Rogozin afirma, pe contul lui de Twitter, ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe care il numeste Calul Traian, a pregatit anexarea Republicii Moldova in doua etape, scrie Jurnal. md. In replica, Traian Basescu a afirmat ca Rogozin, cum se trezeste, intai face o declaratie la adresa Romaniei, dupa care banuiesc ca-si bea ceaiul sau, ma rog, ceva.

Dmitri Rogozin: 'Calul Troian' Traian Basescu a pregatit anexarea Moldovei in doua etape

Vicepremierul Rusiei Dmitri Rogozin afirma, pe contul lui de Twitter, ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe care il numeste Calul Traian, a pregatit anexarea Republicii Moldova in doua etape, scrie Jurnal. md.

Cum raspunde Traian Basescu acuzatiilor lui Dmitri Rogozin privind anexarea Republicii Moldova

Presedintele Traian Basescu a raspuns acuzatiilor vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, privind planul sefului statului roman de integrare a Republicii Moldova in UE, apoi anexarea acesteia la Romania.

Basescu: Romania nu si-a declarat niciodata intentia de a anexa vreo tara, insa luptam pentru integrarea Republicii Moldova in UE

Presedintele Traian Basescu a precizat, miercuri, ca raspuns la acuzatia adusa de vicepremierul rus Dmitri Rogozin, ca Romania nu si-a declarat niciodata intentia de a anexa vreo tara, informeaza.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, ingrijorat de Calul troian al lui Basescu

Vicepremierul rus si reprezentantul Kremlinului pentru Transnistria a postat pe o retea de socializare ca presedintele Romaniei Traian Basescu are un plan in doua mutari pentru Republica Moldova, prin care vrea s-o anexeze.

Interviu. Eugen Tomac: in 2014, dreapta va fi unita sub Traian Basescu.

Deputatul Eugen Tomac, seful Partidului Miscarea Populara PMP), are 32 de ani si e primul lider politic postdecembrist care vine din Basarabia. Se teme pentru presiunile pe care le face Rusia asupra Republicii Moldova, dar crede ca UE va raspunde foarte dur daca Moscova ar inchide conducta de gaz la iarna asa, cum a amenintat Dmitri Rogozin : Bruxelles-ul va boicota Olimpiada de iarna de la Soci este ipoteza lui Tomac pentru situatia in care Rusia isi pune amenintarile in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )