Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vicepremierul Ungariei: Cand se sarbatoreste Centenarul, sa recititi Declaratia de la Alba Iulia. Ati promis autonomie.

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vicepremierul Ungariei: Cand se sarbatoreste Centenarul, sa recititi Declaratia de la Alba Iulia. Ati promis autonomie.

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a afirmat vineri la Baile Tusnad, ca ii roaga pe romani ca atunci cand sarbatoresc Centenarul sa reciteasca Declaratia de la Alba Iulia, el adaugand ca acest document garanteaza dreptul la autonomie al maghiarilor. continuă pe Wall-Street Ro

Vicepremierul Ungariei, la Baile Tusnad: Cnd se sarbatoreste Centenarul, att doar va rog frumos sa faceti, sa recititi declaratia de la Alba Iulia. Ati promis autonomie

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a afirmat vineri la Baile Tusnad, ca ii roaga pe romani ca atunci cand sarbatoresc Centenarul sa reciteasca Declaratia de la Alba Iulia, el adaugand ca acest document garanteaza dreptul la autonomie al maghiarilor din Transilvania, promisiune care nu a fost respectata, transmite Agerpres.

Vicepremierul Ungariei, mesaj transant pentru Romania: De Centenar, sa recititi Declaratia de la Alba Iulia. Ati promis autonomie!

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a afirmat vineri la Baile Tusnad, ca ii roaga pe romani ca atunci cand sarbatoresc Centenarul sa reciteasca Declaratia de la Alba Iulia, el adaugand ca acest.

OFENSIVA NERUSINATA! Vicepremierul Ungariei a venit in Romania sa ne tina LECTII: De Centenar, sa recititi Declaratia de la Alba Iulia. Ati promis autonomie!

Vicepremierul Ungariei responsabil cu politica nationala, culte si nationalitati, Semjen Zsolt, a venit in Romania, alaturi de alti oficiali din tara vecina, sa participe la lucrarile Universitatii de.

Vicepremierul Ungariei, sageti la adresa Romaniei: Nu vreau ca ambasadorul nostru sa fie chemat la receptia de 1 Decembrie. Ati promis autonomie

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a afirmat, vineri, la Baile Tusnad, ca nu vrea ca Ministerul Afacerilor Externe sa-l mai cheme pe ambasadorul Ungariei la Bucuresti la receptia de 1 Decembrie si a subliniat ca oricine are dreptul la autonomie.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )