Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vicepremierul Ungariei a inaugurat sediul unei facultati private din Cluj

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul Ungariei a inaugurat sediul unei facultati private din Cluj

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a luat parte, azi, 4 octombrie, la inaugurarea noului sediu al Facultatii de Stiinte si Arte din cadrul Universitatii particulare maghiare Sapientia din Cluj-Napoca. Investitia in respectivul sediu se ridica la aproximativ 5 milioane de euro si a fost suportata in mare parte de Guvernul ungar. continuă pe Adevărul

Listarea AdePlast: Primul IPO al unei companii private din ultimii cinci ani!

AdePlast este lider de piata in domeniul materialelor de constructii pentru izolatii si finisaje, fiind practic cel mai important producator roman de materiale de constructii cu trei platforme industriale situate in Oradea, Ploiesti si Roman, pe care functioneaza 9 fabrici complet automatizate de mortare uscate, polistiren si vopsea.

Victor Ponta a plecat fara sa taie panglica de la inaugurarea unei statii electrice din Prahova

Premierul Victor Ponta a vizitat, vineri, Parcul Agroindustrial din Ciorani Prahova), unde a fost construita o statie de energie electrica, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro, el plecand, insa, fara a taia panglica inaugurala, lasand nefolosite cele trei foarfece asezate pe un scaun, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )