Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vicepremierul Vasile Dancu la Alba Iulia de Ziua Nationala: Anul viitor va fi unul al refacerii proiectului Romania

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul Vasile Dancu la Alba Iulia de Ziua Nationala: Anul viitor va fi unul al refacerii proiectului Romania

Prezent la Alba Iulia pentru a celebra Ziua Nationala a Romaniei, vicepremierul Vasile Dancu a vorbit despre proiectul cel mai important pe care il are Guvernul Ciolos. El a spus ca este nevoie de mai multa solidaritate indreptata spre reconstructia Romaniei. Dancu a spus ca anul viitor cuvantul de ordine este schimbarea. continuă pe Adevărul

Vasile Dancu: Inlocuirea tricolorului romanesc din Sfantu Gheorghe cu unul secuiesc, incident regretabil

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat marti, la Alba Iulia, ca reprezinta un incident regretabil faptul ca tricolorul romanesc de pe catargul aflat in vecinatatea monumentului Ostasului Roman din Sfantu Gheorghe a fost inlocuit cu steagul secuiesc de catre persoane ramase inca necunoscute, scrie Agerpres.

FOTO VIDEO Peste 20.000 de romani la parada militara de la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 20. 000 de persoane au asistat la Alba Iulia la cea mai mare parada militara organizata vreodata in orasul Marii Uniri. 200 de militari si peste 60 de autovehicule militare si tehnica de lupta au defilat de Ziua Nationala a Romaniei pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia.

Dancu: in anul 2016 se va incerca repornirea motoarelor Romaniei

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, marti, la manifestarile de Ziua Nationala din Alba Iulia, ca noul Guvern isi doreste un proiect care tine de pornirea dezvoltarii sociale si economice a Romaniei si care, alaturi de proiectul Unirii, sa poata sa uneasca Romaniile, care deja sunt mai multe in lume. El a spus ca in anul 2016 se va incerca repornirea motoarelor tarii.

LIVETEXT LIVEVIDEOAcum are loc in Bucuresti parada militara de 1 decembrie, in public sunt 10.000 de persoane. Ziua Nationala, sarbatorita in toata tara

In fiecare an, de 1 decembrie, la Bucuresti, in orasul unirii, la Alba Iulia la Catedrala Reintregirii sau Incoronarii, dar si in toate orasele mari din intreaga tara au loc parade militare, manifestari culturale si ceremonii prilejuite de aniversarea acestei zile, evenimente care ii reunesc alaturi pe romanii de pretutindeni. 37 La parada militara asista circa 10. 000 de persoane Mediafax)11. 29 Incepe parada aeronavelor Aviatiei Romane, cu un elicopter Puma, urmat de alte trei formatii de cate trei elicoptere11. 19 Printre cei prezenti se numara Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Valeriu Zgonea, Augustin Zegrean, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si ambasadori straini. 07 A inceput parada militara11. 02 Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in Piata Constitutiei si a salutat militarii din dispozitiv. Se intoneaza imnul Romaniei.

Repetitie generala la Alba Iulia pentru parada de Ziua Nationala a Romaniei

La Alba Iulia s-a desfasurat luni, 30 noiembrie 2015, repetitia generalapentru parada militara de la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale de 1 Decembrie. Echipaje speciale, elictoptere, masini blindate si peste 1000 de cadre militare au acaparat timp de jumatate de ora Bulevardul 1 Decembrie din oras. Parada se va desfasura marti, intre orele 13.

Accident de Ziua Nationala la Alba Iulia: autoturisme avariate dupa ce un acoperis de bloc a fost smuls de vant

Opt autoturisme parcate in cartierul Cetate din Alba Iulia au fost avariate, marti dupa-amiaza, 1 decembrie, dupa ce fragmente din acoperisul unui bloc a fost smuls de vantul puternic si aruncat intr-o parcare.

UBB ii acorda lui Vasile Dancu titlul de Profesor Honoris Causa

Universitatea Babes-Bolyai ii acorda sambata, 28 noiembrie, titlul de Profesor Honoris Causa lui Vasile Dancu, intr-o ceremonie care va incepe la ora 12. 00, in Aula Magna a institutiei. Dancu este sociolog, profesor universitar la Universitatea Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii ,,Mihai Viteazu, ministru al Dezvoltarii Regionale si vicepremier in Guvernul Ciolos.

UPDATE Universitatea Babes-Bolyai i-a acordat lui Vasile Dancu titlul de Profesor Honoris Causa: E nevoie de o retea de minti si suflete care sa dea sens

Universitatea Babes-Bolyai i-a acordat sambata, 28 noiembrie, titlul de Profesor Honoris Causa lui Vasile Dancu, intr-o ceremonie care a inceput la ora 12. 00, in Aula Magna a institutiei. Dancu este sociolog, profesor universitar la Universitatea Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii ,,Mihai Viteazu, ministru al Dezvoltarii Regionale si vicepremier in Guvernul Ciolos.

Ziua Nationala in tara. La Cluj, lipsesc focurile de artificii. La Alba Iulia, s-a cerut unirea Basarabiei cu tara

Romanii din mai multe orase din tara sarbatoresc Ziua Nationala prin parade militare, depuneri de coroane si alte manifestari.

Restrictii de circulatie la Alba Iulia pentru manifestarile din 1 Decembrie

Inspectoratul Judetean de Politie Alba reaminteste restrictiile rutiere ce se vor aplica marti, 1 Decembrie, la Alba Iulia, pentru desfasurarea in conditii de normalitate a manifestarilor prilejuite de Ziua Nationala. De asemenea, transmite recomandari soferilor si pietonilor, pentru a evita accidentele. Peste 180 de politisti vor actiona in judetul Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )