Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vicepremierul Vasile Dincu recunoaste ca nu i-a propus nimeni sa devina premier

România Liberă România Liberă,
Vicepremierul Vasile Dincu recunoaste ca nu i-a propus nimeni sa devina premier

Vicepremierul Vasile Dincu a anuntat luni ca asa-zisa lui disponibilitate de a deveni premier este doar o interpretare jurnalistica, intrucat, in prezent, nu participa la un proiect politic si nu a primit o asemenea propunere din partea vreunui partid. continuă pe România Liberă

Bloomberg: Vicepremierul Vasile Dincu este primul potential candidat la functia de premier in viitorul guvern al Romaniei

Campania electorala din Romania a intrat in linie dreapta, iar vicepremierul Vasile Dincu este primul potential candidat la postul de sef al viitorului guvern, comenteaza vineri Bloomberg.

Vasile Dincu: Disponibilitatea mea de a deveni premier dupa alegeri este o interpretare jurnalistica

Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat, intr-o postare pe blogul sau, ca informatia publicata de Bloomberg, potrivita careia si-ar fi anuntat disponibilitatea de a deveni premier dupa alegerile din decembrie, reprezinta doar o interpretare jurnalistica, Dincu precizand ca nu vacandida in alegeri si ca nu-si doreste sa faca politica.

Bloomberg: Vasile Dincu primul potential candidat pentru functia de premier al Romaniei dupa alegeri

Agentia de presa straina Bloomberg il anunta pe vicepremierul Vasile Dincu drept primul candidat anuntat pentru a forma guvernul in Romania dupa finalizarea alegerilor parlamentare din 11.

Eu imi voi respecta cuvantul dat. Nu sunt iepurele nimanui. Vasile Dincu da cartile pe fata. Ce spune despre o viitoare functie de premier

Desi in urma cu cateva zile a anuntat ca nu i-ar displacea o viitoare functie in fruntea Guvernului, Vasile Dincu da inapoi. Vicepremierul a precizat pe blogul sau ca.

Bloomberg: Vasile Dincu, primul potential candidat la conducerea viitorului Guvern

Campania electorala din Romania a intrat pe ultima suta de metri, dupa ce vicepremierul Vasile Dincu devine primul potential candidat la conducerea viitorului Guvern, in timp ce altii raman inca pe margine, comenteaza Bloomberg, care invoca declaratii ale lui Dincu dintr-un interviu acordat joi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )