Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vicepresedintele CJ Alba cere demisia sefului CNADNR pentru carambolul de pe A1

B1 B1,
Vicepresedintele CJ Alba cere demisia sefului CNADNR pentru carambolul de pe A1

Vinovat de tamponarile in lant produse pe autostrada Sibiu-Orastie este directorulCNADNR,Narcis Neaga, care ar trebui sa demisioneze, a acuzat, duminica, vicepresedintele CJ Alba, FlorinRoman. continuă pe B1

Accidentul in lant de pe A1 in care au fost implicate 31 de masini: Vicepresedintele CJ Alba cere demisia sefului CNADNR

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, Florin Roman, cere demisia directorului CNADNR, Narcis Neaga, pe care il acuza ca este vinovat de tamponarile in lant produse pe autostrada Sibiu - Orastie, in care au fost implicate 31 de masini, intrucat a atribuit in mod absolut irational deszapezirea. Tamponarile in care au fost implicate 31 de autovehicule au avut loc duminica dimineata, in jurul orei 8. 30, pe sensul Sebes - Cunta al autostrazii Sibiu-Orastie, pe un tronson inaugurat joi.

Vicepresedintele CJ Alba cere DEMISIA directorului CNADNR, in urma accidentului rutier de duminica

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba Florin Roman cere demisia directorului CNADNR, Narcis Neaga, pe care il acuza ca este vinovat de tamponarile in lant produse pe autostrada Sibiu - Orastie, in care.

Greenpeace cere demisia sefului Agentiei de Protectie a Mediului Covasna.

Greenpeace cere demisia directorului Agentiei de Protectie a Mediului Covasna, Gheorghe Neagu, pentru lipsa de profesionalism, nerespectarea atributiilor in serviciu si grave contradictii in declaratii in privinta proiectului vizand constructia unei fabrici de prelucrare a lemnului la Reci de catre Holzindustrie Schweighofer, informeaza Mediafax. Intr-un comunicat postat pe site-ul organizatiei, se mentioneaza ca in data de 11 decembrie organizatia Greenpeace Romania a transmis un comunicat .

Liderul PDL Bihor cere demisia sefului Agentiei Nationale de Resurse Minerale: Stia ca se vor explora-exploata gaze de sist in zona

Liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea, cere demisia presedintelui Agentiei Nationale de Resurse Minerale ANRM), Gheorghe Dutu, pe care il acuza ca a dezinformat opinia publica, dupa ce l-a informat pe premierul Victor Ponta, inca din februarie, ca firmele care au concesionat perimetre in judet vor sa exploreze-exploateze gaze de sist, informeaza Mediafax. Presedintele PDL Bihor, Gavrila Ghinea, a prezentat joi o adresa confidentiala remisa de seful ANRM catre cabinetul premierului Victor Ponta, in luna februarie, in care se arata ca firmele care au concesionat perimetre petroliere in vestul Romaniei, inclusiv in perimetrul EX-3 Baile Felix, vor sa exploreze-exploateze gazele neconventionale.

Accidentul cu 31 de masini de pe A1: vicepresedintele Consiliului Judetean Alba cere demisia directorului CNADNR

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba Florin Roman cere demisia directorului CNADNR, Narcis Stefan Neaga, pe care il acuza ca este vinovat de accidentul in lant produs pe autostrada Sibiu - Orastie, duminica dimineata, in care au fost implicate 31 de masini. Roman considera ca Neaga a atribuit in mod absolut irational deszapezirea autostrazii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )