Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vicepresedintele in ANRE, Sorin Dumbraveanu, si un fost director al Enel, trimisi in judecata pentru mita

România Liberă România Liberă,
Vicepresedintele in ANRE, Sorin Dumbraveanu, si un fost director al Enel, trimisi in judecata pentru mita

Procurorii DNA au decis trimiterea in judecata a lui Claudiu Sorin Dumbraveanu, vicepresedinte in cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Domeniul Energiei ANRE, la data comiterii faptelor, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea, directorul Enel a fost trimis in fata instantei pentru dare de mita. continuă pe România Liberă

Fostul vicepresedinte in ANRE, Sorin Dumbraveanu, si un fost director al Enel, trimisi in judecata pentru mita

Procurorii DNA au decis trimiterea in judecata a lui Claudiu Sorin Dumbraveanu, vicepresedinte in cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Domeniul Energiei ANRE, la data comiterii faptelor, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea, directorul Enel a fost trimis in fata instantei pentru dare de mita.

Vicepresedintele ANRE Sorin Dumbraveanu, judecat pentru luare de mita

Vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, Claudiu Sorin Dumbraveanu,a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Acesta este acuzat ca in 2013 nu a sanctionat nereguli.

Dosarul de coruptie ANRE-ENEL: Vicepresedintele ANRE, un director ENEL si un asociat al firmei Electro-Alfa au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatilor Claudiu Sorin Dumbraveanu, vicepresedinte in cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), pentru luare de mita, Florin Gugu, director ENEL, pentru dare de mita si Gheorghe Ciubotaru, asociat la SC Electro-Alfa International SRL, pentru complicitate la luare de mita. Reamintim ca DNA i-a retinut in luna iunie pe cei trei, fiind acuzati ca ar fi distorsionat mecanismul de formare a pretului final al facturilor platite de consumatori. Vezi in text detalii din rechizitoriul procurorilor.

UPDATE Stenograme Dosarul de coruptie ANRE-ENEL: Vicepresedintele ANRE, un director ENEL si un asociat al firmei Electro-Alfa au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatilor Claudiu Sorin Dumbraveanu, vicepresedinte in cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), pentru luare de mita, Florin Gugu, director ENEL, pentru dare de mita si Gheorghe Ciubotaru, asociat la SC Electro-Alfa International SRL, pentru complicitate la luare de mita. Reamintim ca DNA i-a retinut in luna iunie pe cei trei, fiind acuzati ca ar fi distorsionat mecanismul de formare a pretului final al facturilor platite de consumatori. Vezi in text detalii din rechizitoriul procurorilor si discutiile dintre inculpati.

Vicepresedintele ANRE, directorul Enel si asociat Electro-Alfa, trimisi in judecata

Vicepresedintele ANRE, Claudiu Sorin Dumbraveanu, Ciubotaru Gheorghe, asociat la data faptelor la Electro-Alfa International si directorul Enel Gugu Florin au fost trimisi in judecata, sub control judiciar, pentru luare si dare de mita, informeaza intr-un comunicat DNA.

Vicepresedintele ANRE, Claudiu Sorin Dumbraveanu, trimis in judecata pentru luare de mita

Claudiu Sorin Dumbraveanu, fostul vicepresedinte in cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie. Aceasta va fi judecat pentru luare de mita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2016 seconds )