Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICEPRESEDINTELE ANRE: Sunt foarte multe persoane care au nevoie de ajutoare la energie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICEPRESEDINTELE ANRE: Sunt foarte multe persoane care au nevoie de ajutoare la energie

Exista foarte multe persoane care au nevoie de ajutoare pentru plata facturii la energie, dar nu beneficiaza de ele, in schimb statul acorda subventii uniforme, pentru toti consumatorii, care nu sunt compatibile cu normele europene, a declarat, astazi, Zoltan Nagy-Bege, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE). continuă pe Ziarul Bursa

Au fost retinute mai multe persoane care aduceau droguri de MARE risc din strainatate

Procurorii DIICOT au dispus, sambata, retinerea pentru 24 ore a trei persoane pentru trafic de droguri de mare risc in forma continuata, informeaza Agerpres. Cei trei au fost retinuti in urma unei.

Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, huiduiti in fata sediului PSD Sibiu. Mai multe persoane le-au strigat Partid de hoti si de mafioti!

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanscu, deputatul Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti luni dupa-amiaza la Sibiu de mai multe persoane aflate in fata sediului filialei partidului. Protestatarii le-au strigat Hotii!, Partid de hoti si de mafioti! si i-au intrebat daca nu se simt deloc vinovati pentru oamenii care au murit din cauza recursului compensatoriu.

Accident mortal in Arad intre un microbuz cu 16 pasageri si un TIR. Sunt mai multe victime

Un microbuz in care se aflau 16 pasageri a intrat in coliziune cu un TIR pe DN7, in localitatea aradeana Lipova. Soferul microbuzulu a murit, iar 12 pasageri au suferit rani si au fost transportati la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )