Libnet.ro
UNICEF

13:31

Vicepresedintele Benq Europa: Criza din Ucraina va scadea vanzarile din piata cu pana la 20% si in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vicepresedintele Benq Europa: Criza din Ucraina va scadea vanzarile din piata cu pana la 20% si in Romania

Criza din Ucraina va scadea vanzarile totale in regiune cu pana la 20%, este de parere Mike Borze foto), vicepresedintele pe regiunea Europei a producatorului taiwanez de electronice Benq, companie pentru care piata din Ucraina era anul. continuă pe Wall-Street Ro

Criza din Ucraina afecteaza deja economia Rusiei si s-ar putea extinde la nivel global

Criza din Ucraina afecteaza deja economia Rusiei si s-ar putea extinde la nivelul economiei globale, mai ales in cazul unei perturbari a tranzitului de hidrocarburi, a avertizat, marti, Fondul Monetar International FMI), citat de AFP.

FMI: Criza din Ucraina afecteaza economia Rusiei si s-ar putea extinde la nivelul economiei globale

Criza din Ucraina afecteaza deja economisie Rusiei si s-ar putea extinde la nivelul economiei globale, in special in cazul unei perturbari a tranzitului de hidrocarburi, a avertizat, marti, Fondul Monetar.

Criza din Ucraina afecteaza economia Rusiei si s-ar putea extinde la nivel global, avertizeaza FMI

Criza din Ucraina afecteaza deja economia Rusiei si s-ar putea extinde la nivelul economiei globale, mai ales in cazul unei perturbari a tranzitului de hidrocarburi, a avertizat, marti, Fondul Monetar.

Daianu: Trebuie grabit procesul de aderare la euro, criza din Ucraina a schimbat termenii geopolitici

Zona euro are o relevanta geopolitica sporita in contextul crizei din Ucraina, iar procesul de aderare ar trebui grabit, fiind o alegere strategica in termeni geopolitici, in conditiile in care exista riscuri si costuri suplimentare pentru statele din regiune, a declarat Daniel Daianu, prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara si fost ministru al Finantelor, la Conferinta de Risc de Tara 2014 organizata de Coface si Mediafax.

Daianu: Trebuie grabit procesul de aderare la euro. Criza din Ucraina a schimbat termenii geopolitici

Zona euro are o relevanta geopolitica sporita in contextul crizei din Ucraina, iar procesul de aderare ar trebui grabit, fiind o alegere strategica in termeni geopolitici, in conditiile in care exista riscuri si costuri suplimentare pentru statele din.

SUA ar putea sa revizuiasca prezenta militara in Europa, dupa criza din Ucraina - Pentagonul

Actiunile militare ale Rusiei in Crimeea ar putea conduce la o reexaminare a prezentei militare americane in Europa, care nu a incetat sa descreasca de la finalul Razboiului Rece, a afirmat marti un inalt oficial al Pentagonului, citat de AFP.

Angela Merkel a criticat Rusia pentru ca nu da niciun semn de detensionare in criza din Ucraina

Cancelarul germanAngela Merkel a criticat Rusia, miercuri, spunand ca nu da niciun semn de detensionare in criza dinUcraina, scrie AFP. Situatia in Ucraina ramane dificila. Din nefericire, asupra.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Presedintele interimar avertizeaza separatistii ca vor fi tratati drept teroristi si criminali. 70 de militanti pro-rusi, arestati la Harkov / La Luhansk, separatistii au plasat explozibili intr-o cladire, unde tin sechestrat

Separatistii care pun mana pe arme, invadeaza cladirile, vor fi tratati asa cum prevede Constitutia si legile, drept teroristi si criminali, a declarat marti presedintele interimar al Ucrainei, Olexandr Turcinov, in conditiile in care la Harkov au fost arestati 70 de manifestanti pro-rusi iar Moscova a avertizat ca un recurs la forta poate duce la razboi civil, scrie AFP. ---------------Ora 19. 30 Protestatarii care au ocupat sediul SBU din Luhansk neaga ca ar fi minat cladirea cu explozibili si ca tin oameni ostaticiOra 18. 40 Serviciile de securitate ucrainene spun ca separatistii au amplasat explozibili intr-o cladire pe care au luat-o cu asalt in Luhansk estul tarii) si tin sechestrate aproximativ 60 de persoaneOra 17. 50 John Kerry acuza Rusia ca a trimis agenti pentru a crea haos in estul UcraineiOra 17:45 Unul dintre sefii insurgentilor pro-rusi din Donetsk estul Ucrainei), Vadim Cerniakov, a anuntat formarea unui guvern provizoriu al Republicii Donbass.

Criza din Ucraina: Presedintele interimar avertizeaza separatistii ca vor fi tratati drept teroristi si criminali. 70 de militanti pro-rusi, arestati la Harkov / La Luhansk, separatistii au plasat explozibili intr-o cladire, unde tin sechestrati 60 de oa

Separatistii care pun mana pe arme, invadeaza cladirile, vor fi tratati asa cum prevede Constitutia si legile, drept teroristi si criminali, a declarat marti presedintele interimar al Ucrainei, Olexandr Turcinov, in conditiile in care la Harkov au fost arestati 70 de manifestanti pro-rusi iar Moscova a avertizat ca un recurs la forta poate duce la razboi civil, scrie AFP. Protestatarii care au ocupat sediul SBU din Luhansk neaga ca ar fi minat cladirea cu explozibili si ca tin oameni ostatici.

Criza din Ucraina poate aduce castiguri pe Bursa de Valori de la Bucuresti. Brokerii au identificat noua companii care au potential de crestere

Desi tensiunile din Ucraina au generat scaderi ale rulajelor si cotatiilor la Bursa de Valori Bucuresti, investitorii care au mizat pe datele fundamentale ale companiilor, ignorand disputa dintre Ucraina si Rusia, ar putea castiga pana la 30%. Noua companii listate la BVB ar putea aduce in portofolii un plus de 10%-30% din dividende si cresterile ulterioare, potrivit analistilor casei de brokeraj Tradeville.

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )