Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vicepresedintele Comisiei Europene: Cel mai bun garant al luptei impotriva coruptiei este poporul roman

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele Comisiei Europene: Cel mai bun garant al luptei impotriva coruptiei este poporul roman

In urma discutiilor purtate astazi cu premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca cel mai bun garant al statului. continuă pe Antena3

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita in tara noastra

ACTUALIZARE 15:35 Frans Timmermans: Cel mai bun garant al luptei impotriva coruptiei este poporul roman Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat astazi, la Palatul Victoria, in urma discutiilor pe care le-a avut cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca cel mai bun garant al statului de drept este poporul roman, care va continua lupta anticoruptie si dupa ce procesul MCV va fi incheiat in Romania. *ACTUALIZARE 13:54 Dragnea: I-am spus lui Timmermans ca, daca nu vor fi clare solicitarile legate de MCV, il vom considera un instrument politic *ACTUALIZARE 11:23 Tariceanu: I-am spus lui Frans Timmermans ca in Romania s-a creat un sistem paralel de putere -------------- Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a facut astazi o vizita in tara noastra, avand intalniri cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu, dupa intalnirea cu vicepresedintele Comisiei Europene: Probabil 2018 va fi anul in care va fi ridicat MCV. I-am atras atentia domnului Timmermans despre o serie de greseli trecute in raportul de monitorizare

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi, dupa intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) va fi ridicat cel mai probabil anul viitor, transmite Agerpres. De asemenea, Tariceanu a precizat ca i-a spus lui Timmermans si faptul ca in tara noastra s-a creat un sistem paralel de putere care ia deciziile politice in locul institutiilor legitim alese, relateaza News. ro.

Vicepresedintele Comisiei Europene, vizita in tara noastra

ACTUALIZARE 11:23 Tariceanu: I-am spus lui Frans Timmermans ca in Romania s-a creat un sistem paralel de putere Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, la finalul intalnirii cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca i-a transmis oficialului de la Bruxelles ca Romania vrea sa fie membru cu drepturi depline al UE si ca in acest sens Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) trebuie incheiat cat mai curand, precizand ca i-a spus lui Timmermans si faptul ca in tara noastra s-a creat un sistem paralel de putere care ia deciziile politice in locul institutiilor legitim alese. -------------- Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a facut astazi o vizita in tara noastra, avand intalniri cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene: Voi fi brutal in a arata daca vor fi deviate planurile Guvernului de a indeplini recomandarile pe justitie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, si-a exprima sustinerea pentru noile proiecte ale Guvernului privind justitia, care urmeaza sa fie transmise la Parlament dupa dezbaterea publica, insa oficialul de la Bruxelles a avertizat ca va fi brutal in a arata daca planurile executivuui vor fi deviate. In context, Timmermans a spus ca alegerea liderului PSD Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, respecta statul de drept, dar mai departe justitia trebuie sa-si urmeze curul indiferent de persoana care face obiectul investigatiilor.

Vicepresedintele Comisiei Europene, in vizita in tara noastra

ACTUALIZARE 13:54 Dragnea: I-am spus lui Timmermans ca, daca nu vor fi clare solicitarile legate de MCV, il vom considera un instrument politic Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, dupa intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca i-a transmis acestuia ca cerintele CE legate de Mecanismul de Cooperare si Verificare trebuie sa fie clare, in caz contrar MCV putand fi considerat un instrument politic. *ACTUALIZARE 11:23 Tariceanu: I-am spus lui Frans Timmermans ca in Romania s-a creat un sistem paralel de putere -------------- Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a facut astazi o vizita in tara noastra, avand intalniri cu premierul Sorin Grindeanu si cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita in Romania. Are programate intalniri cu Dragnea, Tariceanu, Grindeanu si cu membrii comisiilor juridice

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, efectueaza joi o vizita oficiala in Romania, in cadrul careia are programate intalniri cu presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu dar si cu membrii comisiilor juridice si afacerilor europene din parlament.

Un condamnat penal poate fi premier? Ce a raspuns prim-vicepresedintele Comisiei Europene

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut joi un dialog cu cetatenii romani privind viitorul UE si la aniversarea a 10 ani de la aderarea Romaniei la UE. intrebat.

Liviu Dragnea l-a amenintat voalat pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene

Liviu Dragnea l-a amenintat voalat pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Franz Timmermans, cu care s-a intalnit joi, la Bucuresti. Daca dumnealui crede sau daca oficialii europeni.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita in Romania

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, efectueaza joi o vizita oficiala in Romania. La finalul acestei vizite, Timmermans va sustine un dialog cu cetatenii la Muzeul National de Arta pe teme legate de Cartea alba privind viitorul Europei, aniversarea a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma si a zece ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita in Romania. Cu ce lideri politici se vede

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, efectueaza, joi, o vizita oficiala in Romania, in cadrul careia are programate intalniri cu presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu, dar si cu premierul Sorin Grindeanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )