Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepresedintele Comisiei Europene: Viktor Orban construieste o democratie bolnava Premierul Ungariei ii cere demisia

Hotnews Hotnews,
 Vicepresedintele Comisiei Europene: Viktor Orban construieste o democratie bolnava Premierul Ungariei ii cere demisia

Inainte de aprobarea primului raport al UE privind statul de drept, care critica dur Polonia si Ungaria, tensiunea dintre Budapesta si Bruxelles a crescut din nou. Vicepresedintele Comisiei Europene Vera Jourova l-a acuzat pe Viktor Orban ca a pus bazele unei democratii bolnave. continuă pe Hotnews

V283;ra Jourova, replica la acuzatiile lui Viktor Orban, pe tema statului de drept: Nu am jignit niciodata poporul maghiar

Vicepresedintele Comisiei Europene, Vera Jourova, a respins miercuri acuzatiile premierului ungar Viktor Orban care i-a cerut demisia pe motiv ca ar fi facut declaratii umilitoare la adresa ungurilor. Nu am jignit niciodata poporul maghiar, a fost replica Verei Jourova, pentruPolitico. eu.

V283;ra Jourova riposteaza fata de acuzatiile lui Viktor Orban: Nu am jignit niciodata poporul ungar

Vicepresedintele Comisiei Europene Vera Jourova a respins miercuri acuzatiile premierului ungar Viktor Orban care i-a cerut demisia pe motiv ca ar fi facut declaratii umilitoare la adresa ungurilor. Nu am jignit niciodata poporul ungar, a replicat Jourova, pentru Politico. eu.

Ungaria: Viktor Orban cere demisia vicepresedintei Comisiei Europene, Vera Jourova. Ce acuzatii ii aduce

Primul ministru Ungariei Viktor Orban a scris o scrisoare catre Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, in care informeaza ca va suspenda relatiile politice bilaterale cu vicepresedintele Comisiei pe.

Viktor Orban cere demisia Verei Jurova, vicepresedinta Comisiei Europene

Viktor Orban, Premierul Ungariei, a trimis la Bruxelles o scrisoare in care cere demisia Verei Jurova, vicepresedinta a Comisiei Europene, pentru declaratiile publice daunatoare, conform Reuters.

Viktor Orban vrea demisia vicepresedintei Comisiei Europene Vera Jourova: Denigreaza Ungaria

Premierul ungar Viktor Orban cere demisia vicepresedintei Comsiei Europene CE) Vera Jourova, insarcinata cu valorile si transparenta, pe care o acuza de denigrarea Ungariei, relateaza Reuters.

Twitter a suspendat contul Guvernului Ungariei. Viktor Orban vrea explicatii

Contul oficial de Twitter al Guvernului ungar a fost suspendat de reteaua sociala fara avertisment si fara explicatii, a anuntat miercuri Zoltan Kovacs, purtatorul de cuvant al premierului Viktor Orban.

PSD: Raportul privind statul de drept al Comisiei Europene este un cartonas rosu pentru presedintele Iohannis

PSD considera ca raportul Comisiei Europene privind statul de drept este un cartonas rosu pentru presedintele Klaus Iohannis, care n-a fost in stare sa faca nimic in ultimele luni in acest domeniu.

Contul de Twitter al guvernului Viktor Orban a fost suspendat. Budapeta acuza ca sunt redusi la tacere cei care au opinii diferite

Contul oficial de Twitter al guvernului Orban a fost suspendat. Reprezentantii de la Budapesta au transmis, miercuri, ca nu au primit niciun avertisment sau vreo explicatie din partea companiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )