Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai: Decizia lui Antonescu de a nu mai candida la prezidentiale, inexplicabila

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai: Decizia lui Antonescu de a nu mai candida la prezidentiale, inexplicabila

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai declara ca decizia lui Crin Antonescu de a nu mai candida la prezidentiale este inexplicabila si ca nu stie ce a determinat atitudinea acestuia, informeaza. continuă pe Antena3

Vicepresedintii PNL, surprinsi de decizia lui Antonescu de a nu mai candida la prezidentiale

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai declara ca decizia lui Crin Antonescu de a nu mai candida la prezidentiale este inexplicabila .

Clujul are doi europarlamentari: Norica Nicolai si Daniel Buda

Liberala Norica Nicolai, aflata pe primul loc pe lista PNL la europarlamentare, si Daniel Buda, presedintele PDL Cluj, care a obtinut mandatul la redistribuire, sunt cei doi parlamentari pe care Clujul ii are in legislativul european.

Victor Ponta, despre decizia lui Antonescu: Singura varianta rationala, orice altceva insemna doar accentuarea dezastrului sau politic si personal/ I-am spus ca sfatuitorii sai Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan il vor impinge pe drumul distrugerii USL

Premierul Victor Ponta a comentat pe Facebook anuntul lui Crin Antonescu de a se retrage din cursa prezidentiala, afirmand ca era singura varianta rationala si ca simte o mare tristete si dezamagire. El afirma ca i-a spus de zeci de ori lui Antonescu, in 2013, cand principalii sai sfatuitori au devenit domnii Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan, ca acestia il vor impinge incet si sigur pe drumul pe care doar Traian Basescu il dorea pentru Crin si pentru PNL - drumul distrugerii USL. Mesajul lui Victor Ponta este insotit de o fotografie din 2012 de pe Arena Nationala.

Ponta, despre decizia lui Antonescu: Simt o mare tristete pentru un prieten

Liderul PSD Victor Ponta a scris intr-o postare pe Facebook ca simte o mare tristete si dezamagire pentru prieten, dupa anuntul lui Crin Antonescu de retragere din cursa pentru alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis: Voi candida la presedintia PNL. Cred ca partidul va merge mai departe foarte bine (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va candida la presedintia PNL si ca partidul va merge mai departe foarte bine, dupa alegerile europarlamentare. Voi candida la presedintia PNL. Am cerut o derogare .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )