Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a ajuns in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a ajuns in Romania (VIDEO)

Vicepresedintele american Joe Biden a sosit in urma cu putin timp la Bucuresti. Vizita are loc in contextul situatiei tensionate din Europa de Est si face parte dintr-o serie de intalniri programate de. continuă pe B1

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a sosit in Romania. IMAGINI de la aeroport

Avionul care il aduce in Romania pe vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a aterizat in urma cu putin timp pe Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti. inaltul oficial american se va.

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a ajuns in Romania

Vicepresedintele american Joe Biden a sosit in urma cu putin timp la Bucuresti. Vizita are loc in contextul situatiei tensionate din Europa de Est si face parte dintr-o serie de intalniri programate de.

VP-ul american, Joe Biden, ajunge astazi in Romania. Va avea intalniri scurte cu Basescu si Ponta pe tema crizei din Ucraina

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, vine astazi in Romania. Nu va ramane mai mult de 24 de ore pe teritoriul tarii noastre si vine cu un scop clar: criza din Ucraina. Biden are programate mai multe int.

UPDATE Vicepresedintele SUA Joe Biden se intalneste miercuri cu Traian Basescu si Victor Ponta. El va sustine declaratii de presa cu presedintele si premierul, apoi un discurs la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu il va primi, miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, cei doi urmand sa sustina, dupa convorbirile oficiale si cele tete-a-tete, declaratie de presa comuna, potrivit programului public al sefului statului, publicat pe site-ul Presedintiei. Ulterior, in cursul dupa-amiezei, vicepresedintele american va sustine, tot la Palatul Cotroceni, o alocutiune. UPDATE: Premierul Victor Ponta il va primi la randul sau, miercuri, la Palatul Victoria, pe vicepresedintele SUA Joe Biden. Dupa declaratiile de presa pe care le va sustine impreuna cu oficialul american, premierul va asista la discursul pe care Biden il va sustine la Cotroceni, anunta Guvernul intr-un comunicat transmis marti seara.

Joe Biden si sotia sa au luat masa la un restaurant din Centrul Vechi

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, si sotia sa au luat masa la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, in apropierea Muzeului de Istorie. Oficialul american a stat in restaurant aproximativ o ora, in.

Exclusiv! Mircea Geoana, despre prezenta lui Joe Biden in Romania

Mircea Geoana, inalt Reprezentant al premierului pentru proiecte economice si diplomatie, a vorbit, la Antena 3, despre prezenta vicepresedintelui american Joe Biden in Romania. Nu e nevoie sa vina cineva din.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, vine marti la Bucuresti: Romania a progresat in consolidarea statului de drept

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, va sosi marti la Bucuresti. Vizita are loc in contextul situatiei tensionate din Europa de Est si face parte dintr-o serie de intalniri programate de Washington in.

Joe Biden a ajuns la Bucuresti: Voi paziti granitele Europei si va multumesc pentru asta. Este o obligatie sacra sa fim alaturi de voi si de NATO

Vicepresedintele american Joe Biden a aterizat in urma cu cateva momente pe Aeroportul Otopeni la bordul Air Force Two pentru o vizita oficiala ded doua zile. Biden a sustinut un discurs la baza 90 de la Otopeni, in care a multumit soldatilor romani pentru curajul dovedit in teatre de razboi NATO si a reasigurat Romania de sprijinul total al aliatilor, in contextul tensiunilor din Ucraina.

VIDEO. Casa Alba publica imagini exclusive din timpul vizitei lui Joe Biden in Romania

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, si-a inceput, marti, vizita la Bucuresti printr-un scurt discurs in fata militarilor romani si americani care participa la un exercitiu militar comun si carora le-a multumit pentru serviciile aduse celor doua tari, intalnirile cu oficialii urmand sa aiba loc miercuri.

Joe Biden a ajuns la Bucuresti

Vicepresedintele american Joe Biden a aterizat in urma cu cateva momente pe Aeroportul Otopeni la bordul Air Force Two.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,292 seconds )