Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vicepresedintele SUA, Joe Biden: Natiunile din NATO nu sunt singure. Vreau sa multumesc colegilor din Romania ca sunt alaturi de noi

România Liberă România Liberă,
Vicepresedintele SUA, Joe Biden: Natiunile din NATO nu sunt singure. Vreau sa multumesc colegilor din Romania ca sunt alaturi de noi

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, in Romania a fost pregatita panala cel mai mic detaliu. Air Force Two aterizeaza marti la Bucuresti in jurul orei 14. 30, iar numarul doi in administratia Statelor Unite ale Americii va ramane timp de doua zile pe pamant romanesc. continuă pe România Liberă

UPDATE Vicepresedintele SUA Joe Biden se intalneste miercuri cu Traian Basescu si Victor Ponta. El va sustine declaratii de presa cu presedintele si premierul, apoi un discurs la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu il va primi, miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, cei doi urmand sa sustina, dupa convorbirile oficiale si cele tete-a-tete, declaratie de presa comuna, potrivit programului public al sefului statului, publicat pe site-ul Presedintiei. Ulterior, in cursul dupa-amiezei, vicepresedintele american va sustine, tot la Palatul Cotroceni, o alocutiune. UPDATE: Premierul Victor Ponta il va primi la randul sau, miercuri, la Palatul Victoria, pe vicepresedintele SUA Joe Biden. Dupa declaratiile de presa pe care le va sustine impreuna cu oficialul american, premierul va asista la discursul pe care Biden il va sustine la Cotroceni, anunta Guvernul intr-un comunicat transmis marti seara.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, catre romani: Nu sunteti singuri!

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a sosit marti la bordul aeronavei Air Force Two, pe aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, unde a fost primit de ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean. Alaturi de sotia sa, Jill, Joe Biden se afla intr-o vizita speciala de doua zile in Capitala, pentru a reinnoi angajamentele Washingtonului fata de Romania, in contextul intensificarii riscurilor de securitate in regiune.

Vicepresedintele SUA Joe Biden: Sprijinul Romaniei va avea un rol cheie pentru refacerea stabilitatii Ucrainei si aderarea Moldovei la UE

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, declara, intr-un interviu pentru Mediafax, in ajunul vizitei sale la Bucuresti, ca sprijinul Romaniei va avea un rol cheie in efortul conducerii Ucrainei de refacere a stabilitatii acestei tari, precum si in sustinerea aspiratiilor Republicii Moldova de a deveni membru UE.

UPDATE. Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a ajuns la Bucuresti

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, in Romania a fost pregatita panala cel mai mic detaliu. Air Force Two aterizeaza marti la Bucuresti in jurul orei 14. 30, iar numarul doi in administratia Statelor Unite ale Americii va ramane timp de doua zile pe pamant romanesc.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, catre militarii romani: Sunteti cea mai grozava generatie de luptatori. Trebuie sa revitalizam NATO (VIDEO)

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a declarat, marti, la sosirea in Romania, ca le este recunoscator militarilor romani care au luptat alaturi de trupele americane in Afganistan sau Irak. Fortele americane au.

Vicepresedintele SUA Joe Biden si-a petrecut seara in Centrul Vechi din Bucuresti, alaturi de sotia sa

Vicepresedintele american Joe Biden si-a petrecut seara alaturi de sotia sa prin Centrul Vechi al Capitalei, oficialul aflandu-se intr-o vizita de doua zile in Romania. Cei doi au stat aproximativ o ora la un .

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, vine marti la Bucuresti: Romania a progresat in consolidarea statului de drept

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, va sosi marti la Bucuresti. Vizita are loc in contextul situatiei tensionate din Europa de Est si face parte dintr-o serie de intalniri programate de Washington in.

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, la Bucuresti. Air Force Two aterizeaza in jurul orei 14.30

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, in Romania a fost pregatita panala cel mai mic detaliu. Air Force Two aterizeaza marti la Bucuresti in jurul orei 14. 30, iar numarul doi in administratia Statelor Unite ale Americii va ramane timp de doua zile pe pamant romanesc.

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, la Bucuresti. Responsabilitati concrete pentru institutiile care asigura securitatea

Pregatirea vizitei vicepresedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, in Romania a intrat in linie dreapta. in sedinta de luni de la Palatul Victoria au fost trasate responsabilitati concrete pentru fiecare dintre institutiile cu atributii in asigurarea conditiilor de securitate in perioada 20-21 mai.

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, la Bucuresti. Circulatia rutiera, in conditii normale

Circulatia rutiera se va desfasura in conditii normale in zilele de 20-21 mai, cu ocazia vizitei la Bucuresti a Vicepresedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )