Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea va inmana, la Targoviste, 11 microbuze directorilor de scoli

Adevărul Adevărul,
Viceprim-ministrul Liviu Dragnea va inmana, la Targoviste, 11 microbuze directorilor de scoli

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, se va afla vineri, in judetul Dambovita, unde va semna contracte de finantare a investitiilor locale si vor fi predate administratiilor locale microbuze scolare, din primul lot de 600 de microbuze achizitionate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. continuă pe Adevărul

Vicepremierul Liviu Dragnea a predat 11 microbuze scolare catre primarii din Mehedinti

A plouat cu contracte pentru primarii din Mehedinti. Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent vineri in judetul Mehedinti, a venit cu tolba plina de contracte de finantare pentru diverse lucrari in mai toate localitatile din judet. Doar municipiile Drobeta Turnu Severin si Orsova nu au fost pe lista de prioritati.

MDRAP: 23 de microbuze pentru elevii din Dambovita si Mehedinti

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a semnat astazi, la Targoviste, contracte de finantare a investitiilor locale si a predat judetelor Dambovita si Mehedinti 23 de microbuze destinate transportului de elevi din mediul rural, conform unui comunicat remis redactiei.

FOTO Vicepremierul Liviu Dragnea a predat 12 microbuze scolare catre primarii din Dambovita

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, vineri, la Targoviste, a predat catre 12 primari din Dambovita, cheile microbuzelor scolare pe care le vor adminsitra de aici inainte. Primarii s-au declarat incantati de noile microbuze, mai ales ca multe scoli din localitatile pe care le pastoresc au fost desfiintate, iar elevii sunt nevoiti sa pargurga distante mari pana la scoala generala.

Un nou termen in dosarul Referendumul. Vicepremierul Liviu Dragnea este asteptat la Curtea Suprema

Vicepremierul Liviu Dragnea este asteptat astazi la Curtea Suprema, unde se judeca un nou termen in dosarul Referendumul. Dragnea, alaturi de 74 de persoane, este acuzat de fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, din 29 iulie 2012. Vicepremierul se afla insa intr-o vizita oficiala in China, alaturi de premierul Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Suspendarea lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Targoviste, ca o noua suspendare a lui Traian Basescu se poate lua in calcul oricand, dar trebuie o abordare pragmatica.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: A fost la Grivco

Vicepremierul Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna, acesta sustinand ca presedintele PNL a fost in 2009 la Grivco, relateaza HotNews. Potrivit lui Dragnea, vizita lui Iohannis la Grivco a avut.

Liviu Dragnea: Nu pot sa spun cum vad situatia domnului Duicu fiindca din pacate nu-l vad

Intrebat cum vede situatia liderului PSD Mehedinti, Adrian Duicu, actualmente arestat preventiv intr-un dosar de coruptie, vicepremierul Liviu Dragnea, prezent vineri la Turnu Severin, s-a ferit sa faca prea multe comentarii. S-a rezumat doar la a spune ca este multumit de modul cum isi desfasoara activitatea organizatia judeteana PSD Mehedinti in lipsa acestuia.

Liviu Dragnea: Iohannis A FOST la Grivco. Vrea sa ajunga presedintele romanilor prin minciuna

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, este un om care vrea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )