Libnet.ro
UNICEF

14:30

Viceprimar PSD, exclus din partid: Am fost sanctionat pentru ca am ales sa-mi pastrez coloana vertebrala

Antena3 Antena3,
Viceprimar PSD, exclus din partid: Am fost sanctionat pentru ca am ales sa-mi pastrez coloana vertebrala

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stanescu, a anuntat marti ca a fost exclus din PSD si a afirmat ca a fost sanctionat pentru ca a ales sa nu plece capul in fata primarului Liviu. continuă pe Antena3

Majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Judetean Vrancea a respins acordarea titlului de cetatean de onoare pentru doi focsaneni care au salvat trei copii

Un proiect PNL privind acordarea titlului de cetatean de onoare al judetului Vrancea pentru doi focsaneni, Alexandru Puiu si Florin Sebastian Dragan, care au salvat trei copii de la inec, a fost respins de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Judetean, scrie Agerpres.

Ela Craciun a fost nasa pentru a noua oara

Ela Craciun a fost ieri nasa de cununie a unor prieteni apropiati. Ceremonia a avut loc la o biserica din Bucuresti si a fost tinuta de parintele de suflet al vedetei, Emil Caramizaru.

Un milion de bilete au fost vandute pentru expozitia dedicata faraonului Tutankhamon de la Paris

Un milion de bilete au fost vandute pana acum pentru expozitia Toutankhamon: Le Tresor du Pharaon Tutankhamon: Comoara Faraonului) de la Paris, care ar putea depasi o expozitie similara ce a atras 1,2 milioane de vizitatori in 1967, au anuntat marti organizatorii, scrie Agerpres, citand AFP.

Unul din cinci romani a schimbat jobul cu unul mai prost platit. Vezi care au fost motivele pentru o asemenea alegere

Un roman din cinci spune ca a acceptat cel putin o data de-a lungul carierei un job mai prost platit, iar doi din cinci spun ca ar fi dispusi sa accepte un job pe mai putini bani in schimbul altor avantaje pe care le considera mai valoroase, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs. Programul de lucru mai lejer si flexibil, alaturi de posibilitatea de a lucra de acasa, reprezinta principalul motiv sa dea jobul actual pe unul cu salariu mai mic pentru 22% dintre respondentii dispusi sa accepte o astfel de schimbare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )