Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viceprimarul Badulescu, chemat la Parchet dupa ce a spus ca a mintit despre protestul din 10 august 2018

Adevărul Adevărul,
Viceprimarul Badulescu, chemat la Parchet dupa ce a spus ca a mintit despre protestul din 10 august 2018

Aurelian Badulescu a declarat ca a fost chemat, luni, la Parchetul General, dupa ce a spus miercuri seara ca a mintit procurorii care ancheteaza violentele de la protestul din 10 august 2018. Viceprimarul subliniaza ca nu poate confirma, in prezent, daca a fost ordin ca jandarmii sa fie violenti. continuă pe Adevărul

Viceprimarul Capitalei, chemat la Parchet dupa ce a spus ca a mintit despre protestul din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat ca a fost chemat, luni, la Parchetul General, dupa ce a spus miercuri seara ca a mintit procurorii care ancheteaza violentele de la protestul din 10 august.

Viceprimarul Capitalei, dupa ce a spus ca a mintit legat de mitingul din 10 august: Am fost chemat la Parchet

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu spune ca a fost chemat la Parchet, luni, dupa ce a declarat ca a mintit la audieri in cazul protestului din 10 august, reprimat violent de Jandarmerie.

Scandal n Consiliul General Bucuresti ntre viceprimarul Badulescu si primarul S6 Gabriel Mutu / Firea: Mutu a aruncat cu o sticla cu apa spre Badulescu. Fac apel la Dragnea sa l calmeze

Un consilier general PSD a cerut in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti revocarea din functie a viceprimarului Aurelian Badulescu, dupa ce PSD Bucuresti i-a retras sprijinul, prin depunerea unui proiect de hotarare in acest sens. Proiectul nu a fost introdus in cele din urma pe ordinea de zi deoarece nu avea raport de specialitate semnat de aparatul de specialitate a primarului general. Dupa anuntarea acestui proiect, sedinta a fost suspendata si au existat discutii tensionate intre viceprimarul Badulescu si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. Mai mult, Mutu ar fi aruncat cu o sticla spre Badulescu si l-ar fi impins, spune Gabriela Firea, care a facut apel la Liviu Dragnea sa il calmeze pe primarul Sectorului 6.

UPDATE Scandal n Consiliul General Bucuresti ntre viceprimarul Badulescu si primarul Gabriel Mutu / Badulescu: Ne-am batut / Firea: Fac apel la Dragnea sa l calmeze pe Mutu

Un consilier general PSD a cerut in timpul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti revocarea din functie a viceprimarului Aurelian Badulescu, dupa ce PSD Bucuresti i-a retras sprijinul, prin depunerea unui proiect de hotarare in acest sens. Proiectul nu a fost introdus in cele din urma pe ordinea de zi deoarece nu avea raport de specialitate semnat de aparatul de specialitate a primarului general. Dupa anuntarea acestui proiect, sedinta a fost suspendata si au existat discutii tensionate intre viceprimarul Badulescu si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. Mai mult, Mutu ar fi aruncat cu o sticla spre Badulescu si l-ar fi impins, iar Gabriela Firea a facut apel la Liviu Dragnea sa il calmeze pe primarul Sectorului 6. Concluzia lui Badulescu - pe romaneste, ne-am batut.

Viceprimarul Badulescu spune ca a mintit procurorii n legatura cu protestul din 10 august. O sa ma cheme Parchetul si o sa zica: Domnu' Badulescu, ai spus ca ai mintit. Da, domnule!

Viceprimarul Aurelian Badulescu a sustinut, miercuri, ca a mintit cand a fost audiat la Parchet in cazul protestului din 10 august. Declaratiile sale sunt facute in contextul in care PSD Bucuresti a anuntat retragerea sprijinului politic in ceea ce-l priveste. Aurelian Badulescu a avut delegate atributiile Gabrielei Firea in timpul protestului reprimat violent de jandarmi in 10 august.

VIDEO Viceprimarul Badulescu spune ca a mintit procurorii n legatura cu protestul din 10 august: Recunosc ca am mintit la Parchet si ma pun la dispozitia organelor de urmarire penala

Viceprimarul Aurelian Badulescu a sustinut, miercuri, ca a mintit cand a fost audiat la Parchet in cazul protestului din 10 august. Declaratiile sale sunt facute in contextul in care PSD Bucuresti a anuntat retragerea sprijinului politic in ceea ce-l priveste. Aurelian Badulescu a avut delegate atributiile Gabrielei Firea in timpul protestului reprimat violent de jandarmi in 10 august.

Viceprimarul Badulescu a fost chemat, luni, la Parchet

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a declarat ca a fost chemat, in 4 februarie, la Parchetul General, in legatura cu afirmatiile sale privind protestul din 10 august 2018.

IN LEGATURA CU PROTESTELE DIN 10 AUGUST: Viceprimarul Badulescu recunoaste ca a mintit procurorii

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a declarat in aceasta seara intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, ca a mintit la Parchet atunci cand a fost audiat in ancheta privind violentele de la protestul diasporei din 10 august.

Aurelian Badulescu, citat la Parchet dupa ce a recunoscut ca a mintit privind protestul din 10 august, ca sa protejeze PSD

Aurelian Badulescu a declarat ca a fost citat pentru ziua de luni, la Parchetul General, dupa ce a recunoscut public ca i-a mintit pe procurori, cand le-a vorbit despre violentele de la protestul din 10 august. Su.

Viceprimarul Badulescu confirma ca a fost bataie la Primarie: Mai pe romaneste, ne-am batut. Mutu a aruncat cu o sticla, lovindu-ma in zona fetei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6 si presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, au fost protagonistii unui scandal care se pare ca s-a lasat si cu lovituri in biroul PSD din ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )