Libnet.ro
UNICEF

11:45

Victor Ciorbea, audiat ca martor in dosarul Mineriada

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ciorbea, audiat ca martor in dosarul Mineriada

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a venit astazi la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a fi audiat de procurorii militari in calitate de martor in dosarul Mineriada, in care au fost puse sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii mai multe persoane, printre care Ion Iliescu, Adrian Sarbu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ciorbea, audiat ca martor in dosarul Mineriadei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost audiat ca martor la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei. Procurorii militari i-au pus sub acuzare pentru infractiuni impotriva umanitati pe Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si Miron Cozma, iar Victor Ciorbea este martor.

Victor CIORBEA, AUDIAT ca martor in DOSARUL MINERIADEI (VIDEO)

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, s-a prezentat marti la Parchetul General, pentru a fi audiat in Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Acesta a precizat ca va fi audiat in calitate de martor si.

Victor CIORBEA, AUDIAT ca martor in DOSARUL MINERIADEI

Stire in curs de actualizare .

Peste 127.000 de romani cer demiterea lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului. Ciorbea a contestat, joi, la CCR legea care il impiedica pe Liviu Dragnea sa obtina functia de premier al Romaniei

Campania initiata pe internet pentru demiterea lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului a strans, pana duminica dupa-amiaza, peste 127. 000 de semnaturi.

ATITUDINE. Avocatul Poporului sfideaza cetatenii. Victor Ciorbea raspunde arogant si jignitor celor 139.000 de romani care ii cer revoltati demisia: Bietii oameni care nu au inteles nimic

Victor Ciorbea a fost prezent la Parchetul General pentru a oferi declaratii pentru dosarul Mineriadei. La iesire, Avocatul Poporului a fost intrebat de catre jurnalisti ce crede despre petitiile semnate de peste 137. 000 de oameni care ii cer demisia. Acesta a dat un raspuns arogant, spunand ca saracii oameni nu au inteles nimic.

Victor Ciorbea raspunde arogant celor 137.000 de romani care ii cer demisia: Bietii oameni care nu au inteles nimic

Victor Ciorbea a fost prezent la Parchetul General pentru a oferi declaratii pentru dosarul Mineriadei. La iesire, Avocatul Poporului a fost intrebat de catre jurnalisti ce crede despre petitiile semnate de peste 137. 000 de oameni care ii cer demisia. Acesta a dat un raspuns arogant, spunand ca saracii oameni nu au inteles nimic.

Monica Macovei: O sesiune extraodinara a Parlamentului ar fi justificata doar pentru demiterea lui Victor Ciorbea, avocatul de casa al PSD

Europarlamentarul Monica Macovei a cerut Opozitiei din Parlamentul Romaniei sa inceapa demersurile pentru demiterea actualului Avocat al Poporului, Victor Ciorbea, cel care a contestat Legea de functionare a Guvernului in interesul lui Liviu Dragnea.

Victor Ciorbea, statul de drept si complicitatile constitutionale

In Romania, coincidentele nu sunt intamplatoare. In aceleasi zile in care ministrul justitiei saluta perspectiva adoptarii unei legi a amnistiei si gratierii, Avocatul Poporului contesta, cu entuziasm nedisimulat, legea 90 din 2001 la Curtea Constitutionala: energia domnului Ciorbea este, in acest caz, alimentata de nerabdarea lui Liviu Dragnea de a vedea eliminata interdictia care ii blocheaza accesul spre puterea executiva.

VIDEO. Initiatorii petitiei care cer demisia lui Victor Ciorbea au depus semnaturile la sediul Avocatului Poporului

La sediul Avocatului Poporului s-au prezentat mai multe persoane, printre care si initiatorul petitiei prin care se cere demisia lui Victor Ciorbea. Totul, pentru a se initia un dialog.

Victor Ciorbea despre cei care ii critica decizia de a sesiza CCR: Bieti oameni care nu stiu despre ce este vorba

Bieti oameni care nu stiu despre ce este vorba, a spus Victor Ciorbea despre cei care l-au criticat dupa sesizarea la Curtea Constitutionale in privinta legii care nu permite persoanelor condamnate penal sa fie in Guvern.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )