Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ciutacu: Abia astept sa iasa Radu Mazare din carantina. Sunt primul din afara familiei care il viziteaza

Antena3 Antena3,
Victor Ciutacu: Abia astept sa iasa Radu Mazare din carantina. Sunt primul din afara familiei care il viziteaza

Jurnalistul Victor Ciutacu a povestit cum l-a cunoscut pe Radu Mazare. Am un puseu de memorie. Mi-am amintit cum l-am cunoscut pe Radu Mazare. Faceam Vorbe grele la Antena 2, de la infiintare, ca eu n-am noroc la . continuă pe Antena3

Cum a fost realizata singura fotografie cu Radu Mazare din avionul cu care a venit in tara

Aducerea lui Radu Mazare in tara este, poate, cea mai rapida extradare coordonata de autoritatile de la Bucuresti. Din cauza masurilor sporite de securitate, fostul edil nu a putut fi filmat sau fotografiat. Si totusi, o jurnalista a reusit sa faca prima si singura poza cu Radu Mazare in avionul care il aducea in Romania.

Ce spunea Elan Schwartzenberg, in EXCLUSIVITATE pentru B1 TV, despre complexul lui Radu Mazare din Madagascar: Am acceptat achizitia si constructia resortului / Se afla pe proprietatea mea! M-am gandit sa ma duc sa-l arestez! (VIDEO)

Elan Schwartzenberg a declarat, intr-un interviu din februarie 2018 pentru B1 TV, ca resortul de lux in care statea, la acea vreme, Radu Mazare in Madagascar, era, de fapt, al lui. Omul de afaceri a precizat,.

Viorica Dancila, despre extradarea lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza (VIDEO)

Extradarea atat de rapida a lui Radu Mazare din Madagascar demonstreaza ca justitia chiar isi face treaba, iar statul de drept functioneaza in Romania, a declarat premierul Viorica.

UE a importat, in 2018, mazare din Madagascar de peste 800.000 euro

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a publicat, luni, o statistica privind importul de mazare din Uniunea Europeana, in contextul in care Politia Romana a demarat formalitatile pentru aducerea lui Radu Mazare din Madagascar.

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

Femeia care l-a executat pe Radu Mazare. Cu ce misiune a fost trimisa in Madagascar

Ies la iveala tot mai multe detalii legate de retinerea lui Radu Mazare in Madagascar si extradarea lui in Romania. Fostul primar al municipiului Constanta ar fi fost execuat de o femeie in care a avut mare incredere. Ar fi vorba despre Lacramioara Toader, consulul onorific al Romaniei din Madagascar. Ce legatura este intre Radu [] .

VIDEO Confesiunea mamei lui Radu Mazare, demnitara comunista pe umerii careia fiul si-a cladit cariera de rebel: Am lucrat in Comert Exterior

Mama lui Radu Mazare a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei, de miercuri seara, 22 mai, de pe Antena 3. Gabriela Victoria Mazare a fost insotita de fiul lui Radu, Raducu Mazare, si a povestit cat de grea i-a fost copilaria, atunci cand i-a fost bagat tatal la inchisoare si cat de greu ii este acum, la batranete, sa-si vada fiul nevinovat la puscarie.

VIDEO Cine este mama lui Radu Mazare, demnitara comunista pe umerii careia fiul si-a cladit cariera de rebel: Am lucrat in Comert Exterior

Mama lui Radu Mazare a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei, de miercuri seara, 22 mai, de pe Antena 3. Gabriela Victoria Mazare a fost insotita de fiul lui Radu, Raducu Mazare, si a povestit cat de grea i-a fost copilaria.

Prima reactie a lui Radu Mazare, dupa ce a ajuns in Romania: Sunt mandru de tot ce am facut in viata!

La nici 24 de ore de cand a pus piciorul pe pamant romanesc, Radu Mazare a transmis primul mesaj, prin intermediul unui comunicat de presa. Aducerea lui Radu Mazare in tara a fost facuta pe repede-inainte, dar fostul primar al Constantei nu prea s-a lasat fotografiat sau filmat. Politistii l-au escortat rapid de la aeroport [] .

RADU MAZARE NU SCAPA DE EXECUTAREA PEDEPSEI Din resortul din Madagascar, direct in inchisoare

Radu Mazare isi va executa pedeapsa definitiva de 9 ani de inchisoare intr-un loc de detentie din tara noastra. Fostul primar al municipiului Constanta se afla in custodia Politiei Romane, care urma sa il aduca aseara in tara, pe baza acordului de extradare aprobat de autoritatile din Madagascar in 14 mai 2019. Pana la inchiderea editiei, Mazare nu sosise inca in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )