Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Costache: Sistemul sanitar este pe rosu, in toate sectoarele

România Liberă România Liberă,
Victor Costache: Sistemul sanitar este pe rosu, in toate sectoarele

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat vineri ca subfinantarea cronica a programelor de Sa. continuă pe România Liberă

Costache: Sistemul sanitar e pe rosu in toate sectoarele din cauza subfinantarii cronice

Sistemul sanitar din Romania e pe rosu in toate sectoarele din cauza subfinantarii cronice, a declarat VictorCostache, ministrul Sanatatii. Aceasta subfinantare cronica a programelor de.

Ministrul Sanatatii spune ca sistemul sanitar e pe rosu in toate sectoarele din cauza subfinantarii cronice. Costul mediu pentru programul de fertilizare, mult mai mic decat in alte tari

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat vineri ca subfinantarea cronica a programelor de sanatate a dus la un sistem sanitar care este pe rosu in toate sectoarele. Totodata, el a adus in discutie costul mediu alocat programului de.

Victor Costache: Subfinantare cronica a programelor de sanatate a dus la un sistem sanitar pe rosu in toate sectoarele

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat vineri ca subfinantarea cronica a programelor de sanatate a dus la un sistem sanitar care este pe rosu in toate sectoarele, relateaza Agerpres.

DOCUMENT Georgeta Bumbac, fina lui Felix Stroe, membra in CA-urile a 3 companii de stat si considerata cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii in ultimul deceniu, om-cheie in echipa lui Victor Costache

Georgeta Bumbac, fina baronului PSD de Constanta Felix Stroe si membra, potrivit propriei declaratii de avere, in consiliile de administratie a 3 companii de stat CNAIR, Aeroporturi Bucuresti si Administratia Canalelor Navigabile), este mentinuta de Victor Costache ca om-cheie in echipa sa, in functia de secretar general al Ministerului Sanatatii. Georgeta Bumbac fusese numita in aceasta functie cu caracter temporar de Viorica Dancila in septembrie anul trecut. Victor Costache a semnat, ieri, un Ordin de ministru ce prevede ca Georgeta Bumbac va coordona, in mandatul sau de ministru, nu mai putin de 8 directii si structuri din minister.

Victor Costache: Transfuzia sanguina reprezinta o prioritate strategica de siguranta nationala

Ministrul Sanatatii Victor Costache a prezidat miercuri o dezbatere organizata la Parlament pe tema reorganizarii sistemului national de transfuzie sanguina. Acesta dat asigurari ca se va demara rapid modernizarea centrelor de transfuzii sanguine si ca in planul de investitii pentru anul acesta sunt prevazute deja 30 de milioane de lei in acest sens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )