Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Negrescu, reactie privind posibilul sau succesor

Antena3 Antena3,
Victor Negrescu, reactie privind posibilul sau succesor

Ma bucur ca s-a gasit o solutie atat de rapida pentru postul de Ministru delegat. Sunt de dimineata la birou pentru a asigura cu responsabilitate cea mai lina continuitate. Romania va avea o Presedintie. continuă pe Antena3

Prima reactie a ministrului Victor Negrescu, dupa ce s-a spus ca a demisionat din Guvern

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a precizat sambata, pentru AGERPRES, in contextul informatiilor din mass-media privind o demisie a sa din functie, ca isi rezerva dreptul sa isi ex.

Eugen Teodorovici, reactie dupa ce Victor Negrescu a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Europene: Nu stie sa lucreze in echipa

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a demisionat din functie, in urma unei sedinte de guvern tensionata. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a declarat la Antena 3 La.

UPDATE Surse: Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-a depus demisia / Rovana Plumb confirma: Din cte nteleg, s-a produs aceasta demisie

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-a depus demisia, au declarat pentru HotNews, surse politice covergente. Pana la ora publicarii acestei stiri, ministrul nu a putut fi contactat, iar ministerul nu a avut inca o reactie oficiala pe acest subiect.

UPDATE Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-a depus demisia / Rovana Plumb: Nu stiu sa fi avut nemultumiri, probabil e vorba de ceva de natura personala

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-a depus demisia, au declarat pentru HotNews, surse politice covergente. Pana la ora publicarii acestei stiri, ministrul nu a putut fi contactat, iar ministerul nu a avut inca o reactie oficiala pe acest subiect.

UPDATE Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-a depus demisia / mi rezerv dreptul de a-mi exprima pozitia n Guvern si n interiorul PSD

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, si-a depus demisia, au declarat pentru HotNews, surse politice covergente. Ministrul nu a putut fi contactat, iar ministerul nu a avut inca o reactie oficiala pe acest subiect. Demisia a fost insa confirmata de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

SURSE: A demisionat Victor Negrescu, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, informeaza stiripesurse. ro, care citeaza mai multe surse politice. Negrescu ar fi renuntat la functie vineri, dupa o.

A demisionat Victor Negrescu, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministrul delegat pentru Afaceri Europene. El ar fi renuntat la functie vineri, dupa o sedinta de guvern tensionata. Negrescu avea un rol important in pregatirea.

Ponta: Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa, cu bune conexiuni pe plan european si unul dintre ultimii adevarati social-democrati din conducerea actuala a PSD.

George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu

Diplomatul de cariera George Ciamba este propunerea PSD pentru functia de ministrul al Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu cu mai putin de 2 luni inainte de preluarea de catre Romania a.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )