Libnet.ro
UNICEF

07:46

Victor Orban le prezinta scuze, in scris, partenerilor sai din cadrul PPE, pentru a evita excluderea Fidesz

Adevărul Adevărul,
Victor Orban le prezinta scuze, in scris, partenerilor sai din cadrul PPE, pentru a evita excluderea Fidesz

Premierul ungar Viktor Orban a prezentat scuze - in scris - partenerilor sai din cadrul Partidului Popular European PPE), cu scopul de a evita expulzarea partidului sau, Fidesz, din grupul conservator in Parlamentul European PE), relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Viktor Orban le prezinta scuze, in scris, partenerilor sai din cadrul PPE, pentru a evita excluderea Fidesz

Premierul ungar Viktor Orban a prezentat scuze - in scris - partenerilor sai din cadrul Partidului Popular European PPE), cu scopul de a evita expulzarea partidului sau, Fidesz, din grupul conservator in Parlamentul European PE), relateaza Reuters.

PENTRU A EVITA EXCLUDEREA PARTIDULUI SAU DIN GRUPUL CONSERVATOR: Victor Orban le prezinta scuze partenerilor sai din PPE

Premierul ungar Viktor Orban a prezentat scuze - in scris - partenerilor sai din cadrul Partidului Popular European PPE), cu scopul de a evita expulzarea partidului sau, Fidesz, din grupul conservator in Parlamentul European.

Viktor Orban prezinta scuze si le cere conservatorilor europeni sa nu excluda Fidesz din PPE

Premierul ungar Viktor Orban a cerut scuze pentru limbajul ofensator liderilor europeni conservatori care au initial procedura de excludere a partidului sau, Fidesz, din grupul Partidului Popular.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )