Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Piturca, antrenor CSU Craiova, isi critica jucatorii, dupa infrangere

România Liberă România Liberă,
Victor Piturca, antrenor CSU Craiova, isi critica jucatorii, dupa infrangere

Tehnicianul Victor Piturca a declarat sambata seara, dupa meciul pierdut de Universitatea Craiova in. continuă pe România Liberă

Contra, Puscas, penaltiul buclucas si replica lui Victor Piturca - La Craiova se da amenda pentru o asemenea abatere

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Victor Piturca, a declarat ca nu stie cum ar fi reactionat daca un jucator nu ar fi respectat indicatiile cu privire la persoana care executa un penalti, asa cum s-a intamplat la nationala Romaniei, la meciul cu Norvegia. in plus, la indemnul lui Piturca, Andrei Ivan a precizat ca la Universitatea Craiova se primeste o amenda de 5. 000 de euro pentru nerespectarea indicatiilor antrenorului.

Victor Piturca: Parca CFR si-a dorit mai mult victoria

Infrant a doua oara de la instalarea pe banca Universitatii Craiova, antrenorul Victor Piturca vrea sa uite cat mai repede esecul din Gruia.

Victor Piturca, despre meciul cu CFR: Nu m-as multumi cu un egal

Managerul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Victor Piturca, a declarat, joi, intr-o conferint.

Ratarea penaltiului care ar fi putut aduce victoria pentru Romania cu Norvegia inspira cluburile: ce regula a instaurat Victor Piturca

Dupa ultimul meci disputat de Romania, cel cu Norvegia, Victor Piturca a adus o modificare in regulamentul de la echipa pe care o antreneaza, Universitatea Craiova.

Liga 1: CFR Cluj vs CSU Craiova 2-0 Traore si Omrani au adus victoria echipei lui Dan Petrescu

Formatia CFR Cluj a invins, sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 0-0), echipa CSU Craiova, in etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Cristina Ich va naste in curand. Cum s-a dat de gol iubita lui Victor Piturca

Cristina Ich va deveni mama pentru prima oara! Desi tabloidele i-au laut-o ianinte cu vesta ca ii va darui un mostenitor lui Victor Piturca, frumoasa moldoveanca a recunoscut in cele din urma si a impartasit emotiile din perioada aceasta cu prietenii din online. Modelul a considerat ca este mai bine sa fie discreta si sa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )