Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Piturca loveste echipa nationala

Online Sport Online Sport,
Victor Piturca loveste echipa nationala

Victor Piturca nu va pleca singur in Arabia Saudita, ci cu tot cu catel si purcel, tot staff-ul sau de la echipa nationala de fotbal a Romaniei. continuă pe Online Sport

Piturca e ca si plecat de la echipa nationala

Presa araba de joi scrie ca Victor Piturca va pleca mai mult ca sigur dupa partida Grecia - Romania, de pe 7 septembrie din preliminariile EURO 2016. Tehnicianul a batut palma cu echipa araba Al Ittihad.

Piturca, trup si suflet alaturi de echipa nationala: A glumit pe seama plecarii

Bursa zvonurilor a tinut capul de afis in ultimele zile cu privire la posibila plecare a selectionerului Victor Piturca la Al Ittihad in Arabia Saudita dupa meciul Romaniei cu Grecia din preliminariile Campionatului European din 2016.

Discutiile de plecare a lui Victor Piturca merg mai departe

Un impresar arab a declarat ca negocierile dintre Victor Piturca si clubul Al-Ittihad se desfasoara in continuare, totul putand fi oficializat dupa meciul Grecia - Romania.

Avem un nou capitan la echipa nationala

Selectionerul Victor Piturca s-a decis asupra jucatorului care va purta banderola de capitan la meciul cu Grecia din preliminariile EURO 2016.

Grecia - Romania, duminica, 21.45, TVR 1 Anghel Iordanescu: Al-Ittihad este foarte interesata de Victor Piturca

Directorul Tehnic al FRF, Anghel Iordanescu, a declarat, vineri, inaintea plecarii nationalei pentru partida cu Grecia, din prima etapa a preliminariilor Euro-2016, ca formatia saudita Al-Ittihad il doreste ca antrenor pe Victor Piturca.

Grecia vs Romania: Dorin Goian s-a accidentat - Victor Piturca l-a inlocuit cu Bogdan Mitrea, de la Viitorul

Dorin Goian s-a accidentat in timpul antrenamentului de marti al nationalei Romaniei si ar putea rata partida cu Grecia, de duminica din preliminariile Euro 2016). In locul acestuia, Victor Piturca l-a convocat in ultimul moment pe Bogdan Mitrea, de la Viitorul Constanta.

Matulevicius a fost convocat la echipa nationala a Lituaniei

Atacantul echipei Pandurii Targu-Jiu, Deivydas Matulevicius, a fost convocat la echipa nationala a Lituaniei, in perioada 1- 9 septembrie.

Germania are un nou capitan: Bastian Schweinsteiger, urmasul lui Philipp Lahm la echipa nationala

Dupa ce Philipp Lahm si-a anuntat retragerea de la echipa nationala a Germaniei, odata devenit campion mondial alaturi de aceasta, selectionata luiJoachim Low are un nou lider.

Stelistii de la nationala au facut pace cu Moti

In interiorul echipei nationala a Romaniei subiectul dublei dintre Steaua si Ludogoret nu exista, iar stelistii convocati de Victor Piturca n-au niciun resentiment fata de Cosmin Moti, cel care a decis in mare masura trimiterea Stelei in Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )