Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta, la Adevarul Live, de la ora 13.00. Cum arata lupta Pro Romania cu PSD cu o saptamana inainte de vot

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, la Adevarul Live, de la ora 13.00. Cum arata lupta Pro Romania cu PSD cu o saptamana inainte de vot

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, vine luni, de la ora 13. 00, la Adevarul Live. Fostul premier va vorbi despre cursa pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie si lupta cu PSD. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Dragnea e un Vadim Tudor cu structura de partid si bani de la buget. Daca maine il paraseste Irina, o sa spuna si de Irina ca e securista sau e cu Soros.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, vine luni, de la ora 13. 00, la Adevarul Live. Fostul premier va vorbi despre cursa pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie si lupta cu PSD.

Adevarul LIVE, ora 13. Batalia pentru europarlamentare: nimic despre ortodoxie si valorile sale

Greu de crezut si totusi, in Romania, declarata ca fiind tara din UE ce cel mai mare numar de persoane care se definesc drept credinciosi, lipseste complet o dezbatere despre valorile ortodoxiei ca element care ar putea conta oarecum in conturarea viitorului proiect european.

Victor Ponta, despre iubita lui Liviu Dragnea: Daca maine il paraseste, spune ca e securista

In plina campanie electorala, Victor Ponta il ataca dur pe fostul sau coleg de partid, Liviu Dragnea. Din comentariile facute de liderul Pro Romania nu au lipsit referirile facute la partenera de viata a lui Dragnea. in plina campanie electorala, Victor Ponta s-a lansat, din nou, in atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. intr-un [] .

Victor Ponta: Nu sunt PSD-ist. Nu ne intoarcem acolo, chiar daca pleaca Dragnea

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat vineri, la Timisoara, ca nu exista cale de intoarcere in PSD, chiar daca Liviu Dragnea paraseste sefia partidului. Nu sunt psd-ist si nu ne.

Ponta, despre Dragnea: Daca maine il paraseste Irina o sa spuna ca e securista sau e cu Soros. A ajuns la limita radicalizarii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit la Adevarul live despre situatia din PSD in urma alegerilor europarlamentare. Ponta afirma ca in cazul in care PSD va obtine sub 30% la alegerile din 26 mai, atunci Viorica Dancila il va executa pe Dragnea din partid. Acesta a precizat si ca liderul PSD a ajuns la limita radicalizarii si in cazul in care il paraseste Irina n. red. : iubita lui Liviu Dragnea), o sa spuna ca e securista.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )