Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta si Andreea Marin vor participa luni la Seara Valorilor din Iasi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta si Andreea Marin vor participa luni la Seara Valorilor din Iasi

Premierul Victor Ponta va deschide luni Seara Valorilor din Iasi, eveniment prezidat de Andreea Marin si organizat de primaria municipiului, informeaza Ziarul de Iasi. In cadrul galei, care se va desfasura sub forma unui spectacol de opera si balet, vor primi titlul de cetatean de onoare Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, academicianul Bogdan Simionescu si Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Romane Iasi. Inainte de eveniment, luni dimineata, Victor Ponta, Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu vor participa la Liturghia de Sfanta Parascheva. Primarul Gheorghe Nichita a declarat ca a trimis invitatii si presedintelui Traian Basescu, si presedintelui Senatului, Crin Antonescu, dar ca nu a primit niciun raspuns. continuă pe Hotnews

Modernizarea drumului Suceava - Botosani va incepe in prezenta premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vor participa, sambata dimineata, la deschiderea santierului de modernizare a drumului national 29 Suceava - Botosani.

Andreea Marin, Ellie White si Carmen Negoita au petrecut cot la cot cu Ambasadorul Italiei!

Andreea Marin, Ellie White, Jojo, Carmen Negoita, Dana Savuica si Giulia Anghelescu sunt cateva dintre vedetele autohtone ce aseara s-au intalnit la un eveniment monden, afisand tinute care de care mai chic.

Cum va ajunge Andreea Marin pe trei posturi TV in acelasi timp

Andreea Marin a reusit performanta de a fi difuzata pe trei posturi TV in aceeasi perioada. In afara emisiunii sale Pretuieste Viata de la TVR, ce va debuta pe 20 octombrie, vedeta va gusta preparatele TopChef de la Antena 1 si este parte a emisiunii Mi-s de la tara de la Prima TV.

Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern

Varujan Vosganian a declarat marti intr-o conferinta de presa ca Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern. Intrebat la ce anume s-a referit, Vosganian a refuzat sa dea detalii, spunind ca va detalia in memoriile sale. Intrebat de jurnalisti daca il considera pe Adriean Videanu vinovat de subminare a economiei nationale, Vosganian a spus ca daca Videanu a facut exact ce am facut si inseamna ca este nevinovat. Reamintim ca Vosganian si-a dat demisia luni din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian intr-un dosar de subminare a economiei nationale. Revenim cu amanunte.

Varujan Vosganian: Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern/ Daca Videanu a facut exact ce am facut si eu inseamna ca este nevinovat

Varujan Vosganian a declarat marti intr-o conferinta de presa ca Victor Ponta nu s-a simtit niciodata confortabil cu mine in Guvern. Intrebat la ce anume s-a referit, Vosganian a refuzat sa dea detalii, spunind ca va detalia in memoriile sale. Intrebat de jurnalisti daca il considera pe Adriean Videanu vinovat de subminare a economiei nationale, Vosganian a spus ca daca Videanu a facut exact ce am facut si eu inseamna ca este nevinovat. Reamintim ca Vosganian si-a dat demisia luni din functia de ministru al Economiei, dupa ce plenul Senatului a votat luni dupa-amiaza impotriva cererii procurorilor de incuviintare a inceperii a urmaririi penale pe numele lui Vosganian intr-un dosar de subminare a economiei nationale. Revenim cu amanunte.

Victor Ponta: Pactul de colaborare cu presedintele il consider necesar si acum

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca pactul de colaborare institutionala cu presedintele Traian Basescu este necesar si acum, precizand totodata ca s-a sfatuit cu Crin Antonescu si Liviu Dragnea inainte de a-l semna.

Premierul Victor Ponta va prezenta in Parlament Acordul de Parteneriat intre Romania si UE 2014-2020

Premierul Victor Ponta si ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, vor prezenta, marti, in fata Camerei Deputatilor Acordul de parteneriat intre Romania si UE privind mecanismul financiar multianual.

Traian Basescu catre Victor Ponta: Nu e bine sa-ti legi de picioare un Ghita

Presedintele Traian Basescu a comentat dur, ieri, relatia stransa a premierului Victor Ponta cu deputatul PSD, Sebastian Ghita, avertizandu-l pe Ponta ca nu e bine sa-ti legi de picioare un Ghita.

Roberta Anastase: Victor Ponta taie panglici la investitii vechi de doi ani pentru care nu are nici un merit

Inaugurarea de marti a fabricii de placute de frana din Prahova, Honeywell Friction Materials, la care a participat si Victor Ponta, a provocat reactii politice. Roberta Anastase, vicepresedintele PDL, spune ca Ponta si-a facut un obicei din a taia panglici la investitii pentru care nu are niciun merit.

Roberta Anastase: Victor Ponta taie panglici la investitii vechi de doi ani pentru care nu are niciun merit

Inaugurarea de marti a fabricii de placute de frana din Prahova, Honeywell Friction Materials, la care a participat si Victor Ponta, a provocat reactii politice. Roberta Anastase, vicepresedintele PDL, spune ca Ponta si-a facut un obicei din a taia panglici la investitii pentru care nu are niciun merit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )