Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta, la Antena 3: Asteptam reactia PNL acum. S-ar putea sa fie un Congres liberal la care ar putea castiga cei care vor USL/ Impreuna cu PNL luam peste 50%. Asa erau sondajele

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, la Antena 3: Asteptam reactia PNL acum. S-ar putea sa fie un Congres liberal la care ar putea castiga cei care vor USL/ Impreuna cu PNL luam peste 50%. Asa erau sondajele

Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca proiectul USL continua cu PNL deoarece, in afara celor 5-7 lideri liberali mediatizati care vorbesc urat de fostii colegi de alianta, majoritatea membrilor PNL isi doresc continuarea proiectului USL si au colaborat cu PSD-ul in toata aceasta perioada. Intrebat daca isi anunta candidatura la prezidentiale din partea PSD-UNPR-PC, Ponta a raspuns ca asteapta mai intai Congresul PNL unde va fi posibil sa castige cei care isi doresc sa continue proiectul USL si atunci vom avea un candidat la prezidentiale din partea USL. Ponta: Nu PSD a venit in Parlament cu legea aminstiei si gratierii ci PNL prin Relu Fenechiu. E adevarat ca noi am fost de acord. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre o eventuala candidatura la prezidentiale: Asteptam reactia PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca asteapta reactia PNL dupa rezultatul alegerilor europarlamentare, inainte de a se decide in privinta unei eventuale candidaturi la.

Ponta, la Antena 3: Daca Tariceanu devine liderul PNL vom avea un tandem consistent la prezidentiale. Pe Crin nu-l vad prim-ministru

Cu o zi inainte de alegeri, premierul Victor Ponta a participat la emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la Antena 3. Seful Guvernului a sugerat ca tinerii care l-au huiduit astazi, la Gara de Nord, au fost trimisi de presedintele Traian Basescu. Totodata, Ponta nu exlude ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu sa devina presedintele PNL si sa faca impreuna un tandem la alegerile prezidetiale.

Ponta, la Antena 3:Nu cred ca Basescu mai este seful dosarelor. Se numeste inselaciune curata

Cu o zi inainte de alegeri, premierul Victor Ponta participa la emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la Antena 3. Seful Guvernului a sugerat ca tinerii care l-au huiduit astazi, la Gara de Nord, au fost trimisi de presedintele Traian Basescu.

VIDEO Victor Ponta: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL

De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL si doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lasat proiectul pe care romanii l-au votat in 2012. Este o mana intinsa pe care sunt convins ca foarte multi o asteapta . ) semnalul dat de electorat, atat noua cat si liderilor liberali, este unul foarte clar, a declarat premierul Victor Ponta, duminica seara, la sediul PSD, dupa ce, conform exit-pollurilor, alianta PSD-PC-UNPR a obtinut peste 40%.

Victor Ponta: il ingradim pe Basescu. E o batalie care va continua pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca batalia impotriva regimului lui Traian Basescu va continua pana in luna noiembrie. intrebat de Mircea Badea ca va face in perioada urmatoare pentru.

Victor Ponta sustine ca au existat presiuni din partea unor liberali pentru ca omul lui Dan Adamescu sa fie la ASF

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca asupra sa si a fostului ministru PNL al Finantelor Daniel Chitoiu au fost facute presiuni fantastice din partea unor liberali pentru ca Daniel Tudor, omul lui Dan Adamescu, sa ramana seful Departamentului de Asigurari din cadrul ASF.

Premierul Victor Ponta, huiduit in Gara de Nord

Premierul Victor Ponta a fost huidit, in Gara de Nord, la sosirea din calatoria cu primul tren electric romanesc din tara. Corespondentul Antena 3 a explicat ca premierul a fost huiduit de mai multe.

Victor Ponta, huiduit la Buftea unde s-a prezentat pentru a o sustine pe Gabriela Szabo la vot

Presedintele PSD Victor Ponta a fost huiduit, duminica, la Buftea, acolo unde s-a prezentat pentru a o sustine la vot pe Gabriela Szabo. Dupa ce a plecat de la Scoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de.

Victor Ponta, huiduit la Buftea unde s-a prezentat pentru a o sustine pe Gabriela Szabo la vot (VIDEO)

Presedintele PSD Victor Ponta a fost huiduit, duminica, la Buftea, acolo unde s-a prezentat pentru a o sustine la vot pe Gabriela Szabo. Dupa ce a plecat de la Scoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de.

Victor Ponta, huiduit in Gara de Nord, dupa ce a ajuns cu trenul electric de la Craiova

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la sosirea in Gara de Nord din Bucuresti, unde a ajuns de la Craiova, de mai multe persoane care se aflau pe peron. Ponta a plecat din Gara Craiova spre Bucuresti, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )