Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta arunca BOMBA! Dragnea isi continua blatul cu .... Ce spune despre Ministrul Justitiei

B1 B1,
Victor Ponta arunca BOMBA! Dragnea isi continua blatul cu .... Ce spune despre Ministrul Justitiei

Victor Ponta reactioneaza in urma dezvaluirilor fostului deputat Vlad Cosma, care sustine ca procurorul-sef al DNA Ploiesti Onea Lucian si procuror Negulescu fabricau dosare impotriva lui Victor Ponta,. continuă pe B1

Victor Ponta, despre scandalul interceptarilor: Dragnea isi continua blatul cu sistemul. Ministrul Justitiei sigur nu va face nimic

Victor Ponta reactioneaza in urma dezvaluirilor fostului deputat Vlad Cosma, care sustine ca procurorul-sef al DNA Ploiesti Onea Lucian si procuror Negulescu fabricau dosare impotriva lui Victor Ponta,.

Victor Ponta, dupa acuzatiile la adresa procurorilor DNA: Sunt sigur ca ministrul Justitiei nu va face nimic, nu il lasa Dragnea, care continua blatul cu Sistemul sperand ca el scapa

Fostul premier Victor Ponta a acuzat din nou procurorii DNA ca i s-au fabricat dosare pe baza unor probe false si prin santajarea martorilor, dar nu crede ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va incerca sa schimbe ceva, deoarece nu il lasa seful lui Liviu Dragnea, care spera ca, facand blatul cu Sistemul, va scapa de acuzatiile la adresa sa.

Victor Ponta, despre excluderea din PSD a lui Mihai Chirica: Niciun pesedist nu mai trebuie sa ramana in PSD

Victor Ponta comenteaza intr-o postare pe Facebook excluderea primarului Iasiului Mihai Chirica din partid, spunand ca acesta a fost exclus pentru ca a sprijinit Guvernul Tudose. Eu am fost exclus de Dragnea.

Inalta Curte: Victor Ponta audiat in dosarul Rovinari Turceni. Ultimul termen al procesului va avea loc pe 27 februarie

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat, vineri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Rovinari - Turceni, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, informeaza Agerpres. Instanta a stabilit ca ultimul termen al procesului sa se desfasoare pe 27 februarie, cand vor avea loc dezbaterile finale.

Basescu arunca BOMBA in conflictul Ponta-Dragnea: Fara discutie, in declaratia de martor...

Fostul presedinte Traian Basescu continua seria declaratiilor virulente la adresa PSD si a lui Liviu Dragnea. Senatorul PMP a afirmat ca liderul PSD a dictat condamnarile mai multor oameni politici, alaturi de La.

Dragnea, ca orice PD-ist de la Scoala lui Basescu face curatenie in Partid

Fostul presedinte al PSD, Victor Ponta, a comentat intr-o postare pe Facebook excluderea primarului Iasiului Mihai Chirica din partid, spunand ca acesta a fost exclus pentru ca a sprijinit Guvernul Tudose.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )