Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, atac dur la Dragnea pentru laudele aduse lui Basescu: Ma asteptam sa ii prezinte scuze in numele PSD

B1 B1,
Victor Ponta, atac dur la Dragnea pentru laudele aduse lui Basescu: Ma asteptam sa ii prezinte scuze in numele PSD

Fostul premier Victor Ponta a criticat dur faptul ca Liviu Dragnea a laudat intr-o aparitie publica felul in care se purta Traian Basescu ca si presedinte dupa ce ani la rand PSD si fostul presedinte s-au af. continuă pe B1

Europarlamentarul Victor Bostinaru, discurs dur in PE despre procurorii lui Kovesi: Stiati ca sunt anchetati pentru represiune si falsificare de probe?

Europarlamentarul Victor Bostinaru a reactionat dur, luni, in cadrul dezbaterii din Comisia LIBE, dupa interventia lui Frans Timmermans legata de justitia din Romania. Citeste si: Frans Timmermans.

Fostul avocat al Bombonicai Prodana il critica pe Liviu Dragnea pentru presiunile la adresa inaltei Curti cu privire la desemnarea completelor de cinci judecatori: `incapatanarea lui este neproductiva`

Avocatul Adrian Toni Neacsu, cel care a reprezentant-o pe fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, il critica pe seful PSD pentru persiunile.

Variantele lui Dragnea pentru a schimba completul care va judeca apelul in dosarul angajarilor fictive

Intr-un material in care citeaza surse din PSD, G4Media descrie variantele pe care liderul PSD Liviu Dragnea le ia in calcul pentru schimbarea completului de cinci judecatori de la Curtea Suprema, desemnati sa se ocupe de verdictul in dosarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )