Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau

B1 B1,
Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau

Premierul Victor Ponta il ataca din nou pe presedintele Klaus Iohannis. intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, seful Guvernului sustine ca pe Iohannis il strica anturajul si da de inteles. continuă pe B1

Victor Ponta, atac sub centura la Mircea Geoana: Doar nu sunt prostanac

Victor Ponta l-a atacat pe Mircea Geoana, fara sa-l numeasca, in discursul sau de la motiunea de cenzura a PNL. Cu o singura exceptie, v-ati ales lideri la PSD cu care va puteti mandri. Cand nu voi mai fi presedinte PSD, in nici un caz nu voi vota alaturi de PNL sa dau jos un guvern PSD, ca doar nu sunt prostanac, a spus Ponta, cu referire la apelativul folosit de Ion Iliescu la adresa lui Geoana in trecut.

Victor Ponta, dezamagit de Iohannis

Premierul Victor Ponta s-a declarat dezamagit de presedintele Klaus Iohannis, pe care il acuza ca, in ultimele zile, a renuntat la rolul sau de arbitru, potrivit unui interviu acordat in exclusivitate publicatiei franceze L039;Express.

Victor Ponta pentruL'Express: Sunt dezamagit de Klaus Iohannis, a tinut partea PNL. Opozitia a folosit procuroriipentru scopuri politice. Daca voi fi condamnat voi demisiona

Victor Ponta a declarat vineri publicatiei L'Express, cu cateva ore inainte de respingerea motiunii de cenzura, ca este dezamagit ca presedintele Klaus Iohannis a tinut partea PNL si ca opozitia foloseste procurorii in scopuri politice. Premierul a spus si ca isi va da demisia imediat daca va fi condamnat de justitie.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Alina Gorghiu: Este o strategie gresita, dar nu m-ar mira ca Victor Ponta sa faca o remaniere guvernamentala foarte curand

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, nu ar fi surprinsa daca premierul Victor Ponta ar remania guvernul, din datiuni ce tin de imagine, informeaza Agerpres. Cred ca este capabil de.

Cozmin Gusa, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Avem un prim-ministru care vireaza altfel decat scrie in strategia de securitate a Romaniei. Asta este pericolul real la Victor Ponta

Consultantul politic Cozmin Gusa a criticat prezenta prim-ministrului Victor Ponta, vineri, la deschiderea Jocurilor europene de la Baku, din Azerbaidjan, alaturi de Vladimir Putin si Aleksandr Lukasenko, catalogand decizia premierului ca fiind un gest de sfidare la adresa eforturilor romanilor si a institutiilor statului de a da semnale credibile ca suntem parteneri de incredere ai Uniunii Europene si ai Statelor Unite ale Americii.

Victor Ponta se cere in clubul dictatorilor

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku. in vreme ce toti liderii politici din Vestul Europei au boicotat evenimentul, Ponta s-a afisat alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si Recep Erdogan, presedintele Turciei, politicieni certati cu principiile democratiei.

Traian Basescu, despre prezenta premierului la Baku:Victor Ponta nu mai stie cum sa ranjeasca si cui/ Despre atitudinea fata de cererea de urmarire penala: S-a ascuns ca strutul si din cat e de inalt a ramas o gamalie ca om politic

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca prezenta lui Victor Ponta la Baku arata ca nu mai stie cum sa ranjeasca si cui, relatia cu Federatia Rusa fiind un gest de ambiguitate in politica externa, si ca Ponta trebuie sa plece din fruntea Guvernului intrucat s-a ascuns ca strutul de justitie, transmite Mediafax.

Victor Ponta, mesaj pentru SUA dupa intalnirea cu Putin de la Baku

Premierul Victor Ponta, intr-un mesaj in care saluta aniversarea a 135 de ani de relatii diplomatice cu SUA, arata ca Romania are in natiunea americana un aliat strategic, un partener de nadejde si un prieten adevarat. Declaratia vine la numai doua zile dupa ce Ponta a stat alaturi de Vladimir Putin la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, o festivitate boicotata de liderii politici din Vestul Europei.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 56 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2363 seconds )