Libnet.ro
UNICEF

17:16

Victor Ponta, atac la Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac la Ludovic Orban

Eu nu am facut nicio plangere penala - a facut Corpul de Control in baza unei activitati de cercetare de cateva luni si un Raport bazat pe sute de documente!!! Iar ancheta a pornit de la imposibilitatea receptionarii. continuă pe Antena3

Ludovic Orban crede in sustinerea politica a femeilor

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Gala Femeilor Liberale, ca in campaniile politice in care a fost implicat s-a bizuit in cea mai mare masura pe sustinerea femeilor din PNL.

Ludovic Orban: Va asigur ca dupa ce voi castiga Primaria Capitalei voi conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca dupa ce va castiga Primaria Generala va conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie, cu dragoste fata de semeni,.

Alina Gorghiu despre Ludovic Orban: Avem un candidat barbat la Primaria Capitalei, dar care iubeste femeile

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis, sambata, femeilor liberale ca, desi partidul sustine un candidat barbat la Primaria Capitalei, PNL se va lupta in continuarea pentru introducerea cotelor de gen, asigurandu-le ca Ludovic Orban 'iubeste femeile', relateaza Mediafax.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, s-a intalnit cu Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis dupa ce PNL l-a desemnat candidatul partidului la primaria Capitalei, potrivit unor surse din PNL.

Ludovic Orban: Sunt atacat ca sunt betiv, dar eu nu am am mai consumat alcool de la 12 ani

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, spune ca este atacat sistematic din momentul desemnarii de catre PNL cu teme false, precum cea ca este un betiv, desi el nu a mai consumat alcool de 12 ani.

Ludovic Orban: Sunt atacat de internauti care spun ca sunt betiv. Nu mai consum alcool de 12 ani

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca desi a fost prezentat ca un om petrecaret, superficial si este atacat de internauti platiti care spun ca este betiv nu.

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Capitalei: Traian Basescu, cel mai bun primar pe care l-a avut Bucurestiul

Candidatul PNL la Primaria Capitalei Ludovic Orban a declarat, marti, ca obiectivul sau este sa castige cu un scor de peste 40%, afirmand ca-l intereseaza mai putin cine este contracandidatul PSD, misiunea sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )