Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta, atac la Mihai Fifor: Prefera sa fie bodyguardul lui Dancila

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac la Mihai Fifor: Prefera sa fie bodyguardul lui Dancila

Fostul premier Victor Ponta il ataca pe noul vicepremier, Mihai Fifor, despre care spune ca s-a transformat in bodyguardul premierului Viorica Dancila. Probleme mari cu traficul pe sosele? Cozi de km la toate. continuă pe Antena3

Victor Ponta, atac dur la adresa PSD, chiar cand se discuta despre cooptarea la guvernare: Baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea

Victor Ponta alansatun atac dur la adresa liderilor PSD, chiar in contextul in care in spatiul public exista discutii despre varianta cooptarii Pro Romania la guvernare. Fostul premier a precizat.

Mihai Fifor, bodyguardul Vioricai Dancila - Victor Ponta: Probleme cu traficul? Criminali in libertate? Nu raspunde nimeni la 112? Nu incercati la MINISTRUL DE INTERNE - ESTE FOARTE OCUPAT!

Ministrul interminat al Internelor, Mihai Fifor, este nedezlipit de Viorica Dancila. Fie ca este vorba despre turneele in tara sau sedintele de la bucuresti, Fifor este umbra premierului, constata Victor.

Ponta, atac dur la PSD:4,25 miliarde euro care vor fi platiti de romani! Sunt banii pe care i-au furat baronii, mafiotii si slugile lui Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac foarte dur la adresa PSD dupa ce ultimele stiri arata ca datoria externa a Romaniei a crescut cu peste 4 miliarde de euro in ultimele 6 luni.

Mihai Fifor va trimite Corpul de control la Serviciul 112 de la Vrancea

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat ca va trimite, luni, Corpul de control la Vrancea pentru a verifica situatia aparuta la Serviciul unic pentru apeluri de urgenta 112, dupa ce un operator i-ar fi spus unei tinere ca nu are echipaje disponibile pentru a-i oferi asistenta.

Mihai Fifor, suspectat ca l-a pus la sefia Jandarmeriei Romane pe un frate din masoneria romana

Atat noul sef al Jandarmeriei Romane, generalul Constantin Florea, cat si ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, sunt masoni si se afla in sfera de infuenta a controversatului om de afaceri si totodata.

VICTOR PONTA, DESPRE DATORIA EXTERNA A ROMANIEI: Acestia sunt banii pe care i-au furat slugile lui Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca datoria publica a Romaniei, care a crescut in 2019 cu 4,25 de miliarde de euro, reprezinta banii pe care i-au furat si i-au prapadit baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea - toti care o tin de fire pe marioneta Veorica. Ponta afirma ca lucrurile nu vor ramane asa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )