Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta, audiat la DNA in dosarul Tel Drum

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, audiat la DNA in dosarul Tel Drum

Fostul premier la Romaniei Victor Ponta s-a prezentat vineri la sediul DNA unde, conform unor surse judiciare, citate de Agerpres, urmeaza sa fie audiat in dosarul Tel Drum. continuă pe Adevărul

Surse judiciare: Victor Ponta este audiat, la DNA, in dosarul Tel Drum

Victor Ponta este audiat, vineri, la DNA, in dosarul Tel Drum, spun surse judiciare. Audierea are loc dupa ce fostul premier a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o ordonanta a DNA in care se precizeaza ca a avut calitatea de martor intr-un dosar in care a fost acuzat de Liviu Dragnea ca este denuntator.

Victor Ponta este audiat, la DNA, in dosarul Tel Drum

Victor Ponta este audiat, vineri, la DNA, in dosarul Tel Drum, spun surse judiciare. Audierea are loc dupa ce fostul premier a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o ordonanta a DNA in care se precizeaza ca a avut calitatea de martor intr-un dosar in care a fost acuzat de Liviu Dragnea ca este denuntator.

Ponta, la iesirea de la DNA, unde a fost audiat ca martor in dosarul Tel Drum: E prost, pe bune, Dragnea, ca chiar nu i-am facut nimic

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la DNA, unde a fost audiat ca martor in dosarul Tel Drum, ca s-a lamurit toata lumea ca el nu a facut denunt impotriva lui Liviu Dragnea. E prost, pe bune, Dragnea, ca chiar nu i-am facut nimic, a afirmat Ponta, relateaza News. ro.

Audiere-BOMBA la DNA: Victor Ponta da declaratii ca martor in dosarul Tel Drum

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Tel Drum. Poate o sa-mi aduca noroc, ca ati vazut ca martorii in dosarul asta,.

E OFICIAL! Decizie de ULTIMA ORA in dosarul TEL DRUM. Judecatorii au hotarat sa ... Este INFORMATIA momentului

Judecatorii au decis! inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat, vineri, ca cererea companiei Tel Drum de ridicare a sechestrului intr-un dosar DNA a fost respinsa. A fost insa admisa cererea de.

Rasturnare de situatie in dosarul Tel Drum. Firma ramane cu sechestrul pe bunuri, dar s-a ales cu exceptia de neconstitutionalitate transmisa la CCR

Judecatorii ICCJ au respins, vineri, ca nefondata, contestatia persoanei juridice Tel Drum, inculpata in dosarul cu acelasi nume, in care este cerecetat pentru pretinse fapte de coruptie si seful PSD Liviu.

Victor Ponta, la iesirea de la DNA: E prost, pe bune, Dragnea. Chiar ma enerveaza

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie. El a fost chemat pentru a fi audiat in dosarul Tel Drum. N-am formulat niciun denunt, s-au lamurit si.

Victor Ponta, chemat la DNA in dosarul lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Viorel Ponta a ajuns la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptei pe.

Victor Ponta va fi audiat joi la iCCJ ca martor in dosarul lui Tariceanu

Fostul premier Victor va fi audiat joi la inalta Curte de Casatie si Justitie in calitate de martor in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie.

Victor Ponta, asteptat sa dea explicatii in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu

Fostul premier Victor Ponta este asteptat sa se prezinte, joi, la Curtea Suprema, pentru a fi audiat ca martor in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )