Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta va fi audiat intr-un dosar la Curtea Suprema

Antena3 Antena3,
Victor Ponta va fi audiat intr-un dosar la Curtea Suprema

Victor Ponta urmeaza sa se prezinte in fata instantei de la Curtea Suprema, in dosarul Turceni-Rovinari. Fostul premier va fi audiat in dosarul in care sunt inculpati fostul ministru al. continuă pe Antena3

Victor Viorel Ponta, audiat la instanta suprema in Dosarul Turceni-Rovinari

Fostul lider al PSD Victor Ponta s-a prezentat luni la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde est.

Victor Ponta va depune o cerere la DNA pentru a intelege in ce calitate e audiat in dosarul liderului PSD. Doar nu era sa mint pentru Dragnea

Victor Ponta reactioneaza dur dupa atacurile liderului PSD, Liviu Dragnea, care a declarat ca fostul premier este unul din denuntatorii din dosarul Teldrum. Ponta anunta acum ca a facut o solicitare la DNA.

Ponta, audiat luni la Inalta Curte in dosarul Turceni-Rovinari

Fostul premier Victor Ponta este audiat, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Turceni-Rovinari, in care este judecat alaturi de fostul senator Dan Sova, de Laurentiu Dan Ciurel si Dumitru Cristea, la data faptelor director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA CER), respectiv director general al Complexului Energetic Turceni CET), transmite news. ro.

Victor Ponta, reactie in scandalul SPP: Cei din SPP trebuie sa raspunda penal

Victor Ponta a reactionat dupa ce un ofiter SPPl-a acuzat pe Victor Ponta ca a fost servit de fostul sef al ANAF Sorin Blejnar. Stiu ca Sorin Blejnar mi-a facut dosar penal si i l-a dat lui Traian B?.

Victor Ponta, reactie in scandalul SPP: Cei din SPP trebuie sa raspunda penal

Victor Ponta a reactionat dupa ce un ofiter SPPl-a acuzat pe Victor Ponta ca a fost servit de fostul sef al ANAF Sorin Blejnar. Stiu ca Sorin Blejnar mi-a facut dosar penal si i l-a dat lui Traian B?.

Victor Ponta, un nou atac la Liviu Dragnea: Vorbea in oglinda cand zicea de santajisti

Fostul premier Victor Ponta a raspuns acuzatiilor liderului PSD dupa ce Liviu Dragnea a spus ca nu ii place sa converseze cu turnatorii si santajastii. Ponta a precizat ca Dragnea vorba in oglinda si ca.

Victor Ponta: Daca Dragnea aduce o copie dupa denuntul (pretins) al meu, in aceeasi zi imi dau demisia din Parlament si nu voi mai face politica

Victor Ponta a scris, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, ca Dragnea Mincinosul National tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denuntat! Dar nu poate sa aduca o copie dupa denuntul meu ca nu are bani! Asa mincinos care sa isi bata joc de toata lumea nu am vazut!.

Cine minte sa isi dea demisia din Parlament si sa se retraga din politica: Scandal monstru cu acuzatii grave intre Liviu Dragnea si Victor Ponta

Fostii aliati din PSD-ul anilor 2012-2015, Liviu Dragnea si Victor Ponta au ajuns intr-un razboi total. Ultima batalie a declaratiilor a avut loc chiar duminica seara cand Liviu Dragnea a revenit cu acuzatia.

Victor Ponta, ATAC FARA PRECEDENT la adresa DNA. RASPUNDE CINEVA pentru asta?

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa Directiei Nationale Anticoruptie DNA). El a reactionat dupa decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care a hotarat joi sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )