Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta: Azi Dragnea taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21%!!!

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Azi Dragnea taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21%!!!

Basescu a taiat salariile bugetarilor cu 25% - azi Dragnea le taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21% !!!, a scris miercuri dimineata Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. Proiectul de Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal, ce contine masuri care au starnit nemultumirea sindicatelor si mediului de afaceri, se afla pe ordinea de zi a sedintei de Guvern care incepe miercuri la ora 13:00. continuă pe Hotnews

Sedinta de Guvern in care urmeaza sa fie adoptata OUG privind Codul Fiscal a inceput

ACTUALIZARE 14:36 Orban: Voi propune Biroului Politic al PNL depunerea unei motiuni de cenzura Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca va propune Biroului Politic al PNL initierea si depunerea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului Mihai Tudose. *ACTUALIZARE 13:54 Sedinta de Guvern in care urmeaza sa fie adoptata OUG privind Codul Fiscal a inceput, cu o intarziere de 30 de minute. *ACTUALIZARE 12:05 Victor Ponta: Azi Dragnea taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21%!!! *ACTUALIZARE 10:44 Sedinta de Guvern a fost reprogramata pentru ora 13:00, cu o ora inainte de proteste ----- Guvernul urmeaza sa adopte, astazi, in cadrul sedintei saptamanale, modificarea Codului fiscal prin Ordonanta de Urgenta, potrivit unei surse din presa.

OUG privind Codul Fiscal a fost adoptata

ACTUALIZARE 16:45 Ministrul Finantelor: De la noua contributii, vor ramane doar trei contributii. Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat ca in urma modificarilor aduse la Vodul Fiscal contributiile totale vor scadea de la noua la trei. *ACTUALIZARE 16:40 Ministrul Finantelor: Angajatul va avea contributii de achitat de 35% *ACTUALIZARE 16:15 Reducerea procentului de plata catre Pilonul II de pensii, adoptata *ACTUALIZARE 15:50 Guvernul a adoptat astazi OUG privind Codul Fiscal, intr-o sedinta care s-a desfasurat in timp ce, in Piata Victoriei, cateva sute de persoane protestau fata de masurile care vor fi introduse. *ACTUALIZARFE 15:45 APAPR: Romanii se confrunta acum cu scaderea semnificativa a economiilor pentru pensie *ACTUALIZARE 14:36 Orban: Voi propune Biroului Politic al PNL depunerea unei motiuni de cenzura *ACTUALIZARE 13:54 Sedinta de Guvern in care urmeaza sa fie adoptata OUG privind Codul Fiscal a inceput, cu o intarziere de 30 de minute. *ACTUALIZARE 12:05 Victor Ponta: Azi Dragnea taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21%!!! *ACTUALIZARE 10:44 Sedinta de Guvern a fost reprogramata pentru ora 13:00, cu o ora inainte de proteste ----- Guvernul urmeaza sa adopte, astazi, in cadrul sedintei saptamanale, modificarea Codului fiscal prin Ordonanta de Urgenta, potrivit unei surse din presa.

Ponta: Basescu a taiat salariile bugetarilor cu 25%, azi Dragnea taie toate salariile cu 21%. O ticalosie fara margini!

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat miercuri pe seful PSD, Liviu Dragnea, in ziua in care guvernul a adoptat modificarile la Codul fiscal si spune ca Basescu a taiat salariile bugetarilor cu.

Victor Ponta: Dragnea a gasit o scamatorie ingrozitoare prin care imparte bani pe care nu-i are. Face pe Mos Craciun si da vina pe premier (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a criticat luni, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose, catalogand aceasta intentie a Executivului drept o.

Victor Ponta: Slava Domnului ca s-a amanat sedinta de Guvern cu toate acele trasnai fiscale

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, ca este bine ca s-a amanat sedinta de Guvern in care urmau sa se discute masurile fiscale, mentionand ca spera ca prim-ministrul Mihai Tudose.

E OFICIAL: PSD taie salariile romanilor. Revolutia fiscala a fost adoptata prin ordonanta de urgenta

Guvernul PSD-ALDE a adoptat oficial Revolutia fiscala ce va afecta in mod direct salariile tuturor romanilor. Potrivit celui mai previzibil scenariu luat in calcul de economisti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )