Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta: Ma bucur ca autostrada Comarnic - Brasov a fost scoasa la licitatie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Ma bucur ca autostrada Comarnic - Brasov a fost scoasa la licitatie

Victor Ponta a declarat, joi, la sediul PSD, ca se bucura ca autostrada Comarnic-Brasov a fost scoasa la licitatie, acesta fiind ultimul proiect important pe care dorea sa-l faca, scrie Mediafax. Ma bucur. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre autostrada Comarnic-Brasov: O sa o incep eu, o s-o termine cine o veni (VIDEO)

Victor Ponta a declarat miercuri la sediul PSD ca s-a dat drumul licitatiei pentru autostrada Comarnic-Brasov. Ma bucur foarte tare ca azi a aparut in SEAP licitatia pentru Comarnic-Brasov, a spus.

Autostrada Comarnic-Brasov a fost scoasa din nou la licitatie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la sediul PSD, ca se bucura ca autostrada Comarnic-Brasov a fost scoasa la licitatie, acesta fiind ultimul proiect important pe care dorea sa-l faca.

Autostrada A3 Comarnic - Brasov a fost scoasa din nou la licitatie, incepand cu loturile de capat: 71 de milioane de euro pentru 10 km

Autostrada A3 Comarnic - Brasov, a carei concesiune controversata a picat in urma cu o luna, a fost scoasa la licitatie publica de data aceasta, incepand cu primele loturi dinspre cele doua capete. Este vorba de 4 km dinspre Comarnic si circa 6 km dinspre Rasnov spre Cristian Brasov), pentru care Compania de Autostrazi estimeaza un cost de circa 71 de milioane de euro. Primul lot, cel care ocoleste Comarnicul, ar trebui sa fie conexat cu DN1 la capete conform documentatiei, insa proiectele ilustrative nu indica vreun nod rutier in zona de nord, acolo unde orice conexiune ar presupune un pod rutier suplimentar care sa traverseze raul Prahova, linia de Cale Ferata si, eventual, DN1.

inca o licitatie pentru autostrada Comarnic-Brasov

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a dat startul unei noi licitatii pentru autostrada Comarnic-Brasov. Aceasta ar fi licitatia numarul trei pentru autostrada din Ardeal.

O noua licitatie pentru autostrada Comarnic - Brasov

Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), va avea loc o noua licitatie pentru autostrada Comarnic - Brasov.

Victor Ponta: Codul 8234;Fiscal8236; a fost scris de specialisti si votat in unanimitate dupa dezbateri in Parlament

Premierul Victor Ponta a raspuns miercuri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la noul Cod Fiscal, spunand ca acesta a fost scris de specialisti si votat in unanimitate dupa dezbateri in.

CNADNR scoate la licitatie proiectarea si executia autostrazii Comarnic Brasov

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza ca a fost initiata procedura de licitatie deschisa pentru atribuirea contractului: Proiectare si executie Autostrada Bucuresti Brasov, Tronson Comarnic-Brasov, Lot 1: sector Comarnic Predeal, km 111+300 km 115+300; Lot 2: sector Predeal Cristian, km 162+300 km 168+600 si Drum de Legatura.

Victor Ponta, despre Iulian Matache: Cunoaste foarte bine activitatea Ministerului Transporturilor

Victor Ponta a declarat joi, la sediul PSD, ca Iulian Matache, care va prelua conducerea Ministerului Transporturilor, cunoaste foarte bine institutia si activitatea fostului ministru Ioan Rus. Ma bucur foarte tare.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Cum a decurs ultima sedinta PSD cu Victor Ponta pe scaunul de presedinte, cu Iliescu si Oprea alaturi. Ponta catre Zgonea: Tot speram ca nu vii, Vali/ Dragnea se gandeste serios daca mai garanteaza pentru cineva. Plus: Mai feminizam si noi conducerea

La sediul PSD a avut loc miercuri ultima sedinta de Birou Permanent in care Victor Ponta a stat pe scaunul de presedinte de partid, cel putin potrivit anuntului pe care l-a facut la inceputul acesteia. Ponta a anuntat ca si-a eliberat si biroul si ca nu se va intoarce dupa scaun, iar ulterior, in timpul sedintei, locul de presedinte, deocamdata interimar, a fost preluat de Rovana Plumb, pentru care in BPN s-a votat in unanimitate, cel putin pana la sedinta Comitetului Executiv. La sedinta a luat parte si Ion Iliescu, presedintele de onoare, care a stat langa Victor Ponta dar si langa invitatul surpriza la sedinta, Gabriel Oprea, liderul UNPR si partenerul de coalitie. Urmeaza insa inca o sedinta pentru PSD, cea a Comitetului Executiv, saptamana viitoare, in care ar urma sa se decida data unui Congres, cand se poate vota un nou presedinte de partid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )