Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta: Cand ma insulta Basescu avea un farmec, la Iohannis ne apuca somnul

B1 B1,
Victor Ponta: Cand ma insulta Basescu avea un farmec, la Iohannis ne apuca somnul

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca Iohannis vorbeste ca Basescu, preluand de la acesta chiar si insultele la adresa sa, aratand insa ca avea mai multe farmec atunci cand il insulta. continuă pe B1

Ponta: Cand ma insulta Basescu, avea un farmec. Cand ma insulta Iohannis, ne ia somnul

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, ca presedintele Traian Basescu avea un fermec atunci cand il insulta, iar atunci cand liderul ACL, Klaus Iohannis, face acelasi lucru, folosind.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Cand ma insulta Basescu, avea un farmec; cand o face Iohannis cu aceleasi cuvinte, ne ia somnul

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat, vineri, la Targoviste, ca seful statului, Traian Basescu, avea un fermec atunci cand il insulta, el aratand ca atunci cand e insultat de liderul ACL, Klaus Iohannis, care foloseste aceleasi cuvinte, ne apuca somnul.

Ponta: Cand ma insulta Basescu avea un farmec; cand o face Iohannis cu aceleasi cuvinte, ne ia somnul

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat, vineri, la Targoviste, ca seful statului, Traian Basescu, avea un fermec atunci cand il insulta, el aratand ca atunci cand e insultat de liderul ACL, Klaus Iohannis, care foloseste aceleasi cuvinte, ne apuca somnul.

Analiza Mediafax: Victor Ponta e lider detasat la simpatizanti pe Facebook, dar Klaus Iohannis si Monica Macovei au fani mai atasati

Mesajele lui Victor Ponta pe Facebook ajung la cel mai mare numar de simpatizanti in valori absolute, dar raportat la numarul de fani eficienta mesajelor lui Iohannis si Macovei este superioara, deoarece fanii sunt mai atasati si buni comunicatori, releva o analiza Mediafax ResearchMonitoring. Astfel, Monica Macovei este lider, cu o rata de engagement de 75%, urmata de Klaus Iohannis - 43%, Victor Ponta - 23%, Elena Udrea - 20%, Calin Popescu Tariceanu - 19% si Corneliu Vadim Tudor - 17%, arata analiza realizata in saptamana 13-19 octombrie.

Victor Ponta nu-i da casa lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a explicat ca legea privind casele fostilor sefi de stat trebuie modificata si ca nu este normal ca un fost sef de stat care are in proprietate o casa, sa primeasca si altele de la stat.

Klaus Iohannis: Victor Ponta este direct raspunzator de toate problemele ivite in PSD

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Bacau, ca premierul Victor Ponta este, in calitatea sa de presedinte al PSD, direct raspunzator de toate problemele ivite in PSD in ultima perioada, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis despre Victor Ponta: Este un om manevrat, un om al gastilor de partid

Candidatul Aliantei Crestin Liberale ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, l-a acuzat, miercuri seara, pe principalul sau contracandidat, social-democratul Victor Ponta, ca este un om manevrat si un un om al gastilor de partid, potrivit Agerpres.

Cum il prezinta Realitatea TV pe Victor Ponta diferit de la o zi la alta: cand puternic si pus pe ordine, cand in cadere libera si prizonierul lui Ghita

Marti, 21 octombrie, Victor Ponta era eroul pozitiv al zilei in prezentarile si in directiile de discutie de la Realitatea TV. O zi mai tirziu, felul in care era prezentat Victor Ponta la acelasi post de televiziune era exact opusul celui din ziua precedenta.

Radu Tudor: Sper sa ma insel, dar cred ca Victor Ponta va avea o mare problema la prezidentiale

Radu Tudor a comentat, vineri, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei afirmatiile lui Victor Ponta si Liviu Dragnea, care au refuzat sa ia o pozitie transanta in cazul batranilor din Gorj tarati in miez de.

Celebre surse niciodata confirmate ale lui Vadim revin: Curtea Constitutionala a gasit posibilitatea prin care sa interzica candidatura lui Victor Ponta

Corneliu Vadim Tudor a afirmat marti seara, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, printre o serie de acuzatii grave legate de sanatatea lui Traian Basescu, ca judecatorii Curtii Constitutionale au gasit o posibilitate prin care sa interzica candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezientiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )