Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta: Cand romanii au mers in Europa ne-a placut! Romania, o tara model de convietuire pasnica intre confesiuni

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Cand romanii au mers in Europa ne-a placut! Romania, o tara model de convietuire pasnica intre confesiuni

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca Romania este o tara model de convietuire pasnica intre confesiuni, aratand ca daca avem cate un nebun care vrea sa ne arunce tara in aer, avem legi si. continuă pe Antena3

Ponta: Unii politicieni fac tot felul de declaratii aberante - cum ca ar trebui sa inchidem granitele. Dar cand romanii au mers in Europa8236;, ne-a placut!

Premierul Victor Ponta afirma intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook ca unii politicieni, din populism, fac declaratii aberante potrivit carora tara noastra ar trebuie sa-si inchida granitele,.

Victor Ponta: Sunt aberante declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele

Premierul Victor Ponta afirma ca unii politicieni, din populism, fac declaratii aberante potrivit carora tara noastra ar trebui sa-si inchida granitele, uitand momentul cand romanii au putut circula.

Victor Ponta, un pericol pentru PSD. Victor Rotariu: Pentru Romania a fost de cand a intrat in politica

Jurnalistul Victor Rotariu este de parere ca Victor Ponta este un pericol in acest moment pentru PSD, dar si pentru Romania. Cand ai un premier pe care nu il controlezi pe linie de partid care are la.

Victor Ponta s-a intalnit cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre gazele din Marea Neagra

Premierul Victor Ponta a primit astazi la Palatul Victoria o delegatie a consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre evolutia proiectelor de explorare a resurselor de gaze naturale din Marea Neagra. Primirea a avut loc in contextul vizitei in Romania a Vicepresedintelui ExxonMobil Exploration Company, Michael Cousins si a Vicepresedintelui pentru operatiunile din Europa, Tristan Aspray, informeaza Guvernul.

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: O sa avem o discutie in cadrul CSAT, am discutat si cu presedintele. Nu stam cu mainile in san, suntem pregatiti

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la refugiatii veniti in Europa din Afirca si Orientul Mijlociu, ca Romania este pregatita, si ca au fost luate toate masurile necesare de securitate.

Victor Ponta, despre demisia lui Ilie Sarbu: Din decembrie n-a mai vrut sa fie lider de grup. L-am rugat frumos sa mai stea o sesiune (VIDEO)

Victor Ponta s-a intalnit duminica cu social democratii pentru a discuta cine va conduce in continuare grupul senatorial PSD. Premierul a declarat ca de ca de cand ocupa functia de sef al guvernului a participa.

Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017

Premierul Victor Ponta spune ca unele reduceri de taxe care au fost amanate dupa 1 ianuarie 2017, in urma modificarii proiectului de Cod Fiscal, ar putea fi puse in practica mai devreme. Acele masuri care nu au fost scoase din Cod, ci amanate, pe masura ce dovedim cu cifre ca sunt sustenabile putem sa le punem in practica chiar mai devreme de 1 ianuarie 2017. Ma refer la plafonarea la cinci salarii a contributiei la CASS, ma refer la taxa pe constructii, impozitul pe dividende, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Victor Ponta a avut o intalnire cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a primit miercuri, la Palatul Victoria, o delegatie a consortiului format din ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre evolutia proiectelor de explorare a resurselor de gaze naturale.

Victor Ponta indeamna ministrii din Romania sa-si ajute omologii din Republica Moldova

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, isi indeamna ministrii sa-si ajute in mod neconditionat colegii din Republica Moldova. Oficialul crede ca moldovenii au mare nevoie de ajutorul romanilor in aceasta perioada si ca acordarea acestui ajutor trebuie sa se transforme intr-un reflex.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )