Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta: Nu candidez anul viitor la nimic

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Nu candidez anul viitor la nimic

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit, joi seara, la B1, despre stabilitatea economica a Romaniei,dar si despre agricultura taxele propuse in ultima perioada . continuă pe Adevărul

Victor Ponta lasa proiectul Rosia Montana pe seama Parlamentului

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca orice explorare sau exploatare va incepe la Rosia Montana numai in masura in care Parlamentul Romaniei va adopta o lege care sa prevada intre altele conditiile de mediu, conditiile de participare a statului roman, dar si soarta banilor rezultati din redeventa, transmite Agerpres.

Victor Ponta: Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat luni dupa-amiaza ca liberalul Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor dupa ce DNA a cerut inceperea urmaririi penale pentru acesta. Intr-o declaratie remisa redactiei, Silaghi a confirmat ca si-a retras candidatura: Pentru a nu prelungi situatia de interimat la acest minister si pentru a nu aduce prejudicii de imagine Partidului National Liberal si Guvernului Romaniei, imi voi retrage candidatura la Ministerul Transporturilor si voi cere PNL sa faca o noua nominalizare. Sunt convins ca in timp se va dovedi faptul ca sunt intru totul nevinovat si ca aceasta a fost o manevra politica a lui Traian Basescu. Vom reveni cu amanunte.

Victor Ponta va trimite luni la Cotroceni nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni presedintelui Traian Basescu nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor. 'Vrem sa avem un ministru al Transporturilor care sa se ocupe de toate lucrurile, a spus joi premierul Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat in inspectie pe centura Capitalei. Intrebat despre posibilitatea unei rocade intre membrii Cabinetului Ponta, astfel incat un alt ministru sa preia portofoliul Transporturilor, premierul a exclus o astfel de varianta.

Victor Ponta: Noi vrem sa muncim, presedintele nu ne lasa / La telefon vorbesc doar cu oamenii seriosi / Basescu pune pile pentru sponsorii sai din agricultura

Premierul Victor Ponta a raspuns criticilor lansate miercuri de presedintele Traian Basescu, spunind la inceputul sedintei de guvern ca ne-am intors la 2012, noi vrem sa muncim, presedintele nu ne lasa nici la transporturi, nici la agricultura. Ponta a mai spus si ca nu vorbeste la telefon cu oamenii neseriosi, dupa ce presedintele declarase anterior ca premierul nu-i raspunde. Vezi in articol declaratiile lui Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Noi vrem sa muncim, presedintele nu ne lasa / La telefon vorbesc doar cu oamenii seriosi / Basescu pune pile pentru sponsorii sai din agricultura

Premierul Victor Ponta a raspuns criticilor lansate miercuri de presedintele Traian Basescu, spunind la inceputul sedintei de guvern ca ne-am intors la 2012, noi vrem sa muncim, presedintele nu ne lasa nici la transporturi, nici la agricultura. Ponta a mai spus si ca nu vorbeste la telefon cu oamenii neseriosi, dupa ce presedintele declarase anterior ca premierul nu-i raspunde. Vezi in articol declaratiile lui Victor Ponta.

Victor Ponta: In 2013 nu vor fi cresteri de salarii si nu vor fi majorate taxele si impozitele

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in 2013 nu vor fi cresteri de salarii, iar taxele si impozitele nu se vor majora pana la sfarsitul anului. Pana la sfarsitul acestui an nu se majoreaza nicio taxa. E vorba doar de accizele la yachturi, ceasuri si alcool. Daca ma cearta cineva de ce am marit accizele la ceasuri pentru reducerea TVA la paine ma bucur. De la 1 ianuarie 2014 pentru a compensa faptul ca nu mai luam de la pensionarii cu pensie sub 740 de lei contributia pentru sanatate, cei care au si veniturile din chirii platesc 5,5% pentru sanatate, a afirmat premierul duminica seara.

Victor Ponta: Basescu se pregateste sa ne saboteze.

Victor Ponta a declarat, miercuri, in sedinta de Guvern ca, Basescu se pregateste sa ne saboteze. Eu vorbesc doar cu institutiile statului. Premierul Victor Ponta afirma ca are relatii institutionale foarte bune cu Presedintia, dar ca nu raspunde la telefon unor oameni neseriosi, adaugand ca nu se astepta ca presedintele Traian Basescu sa apeleze la o remarca celebra, si anume Primul-ministru nu vrea sa vorbeste cu noi, informeaza Mediafax. El a mai aratat ca s-a revenit la situatia de .

Victor Ponta: Nu sunt bani cat de multi vor primarii

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seara, la postul B1, unde a vorbit, printre altele, despre Asociatia Comunelor din Romania, care critica una dintre masurile luate de Guvern in ultimele luni.

Victor Ponta, despre lipsa de comunicare cu presedintele Basescu: Eu, ca vicepresedinte al CSAT, trebuia sa fiu sunat sa aflu agenda Consiliului

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, despre lipsa de comunicare dintre el si presedintele Traian Basescu. Nu am raspuns la telefon. Vreau sa va explic. Legea.

Victor Ponta: Pe stanga e Bucuresti, pe dreapta Ilfov. Facem regiunea Bucuresti-Ilfov

Premierul Victor Ponta a punctat joi importanta regionalizarii dupa ce a constatat dificultatile la lucrarile pe soseaua de centura a Capitalei care are portiuni si in Bucuresti si in Ilfov, ceea ce inseamna avize de la ambele administratii locale. 'Noi o sa putem opri vreodata aberatia asta ca pe dreapta este Bucurestiul, pe stanga este Ilfov? Asta este o aberatie, nu? . ) Facem regiunea Bucuresti - Ilfov si terminam cu chestia asta. Nu-mi vine sa cred. Pe dreapta este Bucuresti, pe stanga este Ilfov . ) Ne trebuie hotarare de la Consiliul Judetean Ilfov. ) Ne trebuie hotarare de la Consiliul General Bucuresti. Noi n. r. Executivul) facem hotararea de guvern. ) ', a spus joi primul ministru, aflat in inspectie pe soseaua ocolitoare a Capitalei pentru a gasi solutii de fluidizare a traficului in zona.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )