Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victor Ponta a cerut instantei revocarea ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta a cerut instantei revocarea ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor

Avocatii lui Victor Ponta au formulat o plangere prealabila pentru anularea ordinului de ministru al Educatiei din 1 august prin care i s-a retras titlul de doctor pe motiv ca teza nu a respectat standardele de etica a cercetarii stiintifice si este. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta a cerut instantei sa revoce ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor

Avocatii lui Victor Ponta au formulat o plangere prealabila pentru anularea ordinului de ministru al Educatiei din 1 august prin care i s-a retras titlul de doctor. Plangerea prealabila a ajuns la Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si urmeaza sa fie solutionata de instanta de judecata, arata News. ro.

Plagiatorul Ponta nu renunta fara lupta la titlul de doctor

Lasat fara titlul de doctor de catre ministrul Educatiei Nationale dupa ce a fost prins cu plagiatul, Ponta a atacat in justitie ordinul prin care i s-a retras titlul. intre timp, Baroul Bucuresti trebuie sa ia o decizie in privinta excluderii lui Victor Ponta din randul avocatilor, ca urmare a pierderii titlului de doctor.

Ponta nu s-a impacat cu pierderea calitatii de doctor. Fostul premier a cerut in instanta revocarea ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul

Fostul premier Victor Ponta, cu ajutorul avocatilor sai, a formulat o plangere pentru anularea ordinului de ministru al Educatiei prin care i s-a retras titlul de doctor, arata ziare. com. Plangerea a.

Victor Ponta contesta ordinul de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor

Fostul premier Victor Ponta contesta revocarea ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor, a anuntat Ministerul Educatiei. Am primit marti, plangerea prealabila a domnului Ponta,.

Victor Ponta il ironizeaza pe Dacian Ciolos: Pe cine l-a propus ca ministru al Fondurilor Europene

Fostul premier Victor Ponta ii face, pe pagina sa de Facebook, o propunere lui Dacian Ciolos pentru a fi numit in Guvern ca ministru al Fondurilor Europene. Ponta il recomanda actualului.

Zi GREA pentru Victor Ponta. Fostul premier ar putea fi exclus din avocatura. Nu mai indeplineste conditiile legale

Cererea depusa de europarlamentarul Monica Macovei pentru exluderea lui Victor Ponta din avocatura va fi luata in discutie marti de catre Baroul Bucuresti. Monica Macovei a cerut decanului Baroului.

isi face Victor Ponta un nou partid?

Victor Ponta se bucura in continuare de un nivel ridicat de popularitate, conform celor mai recente sondaje. in acest context, scrie stiripesurse. ro, exista o varianta de lucru in care Victor Ponta.

Daca am luat sau nu decizia buna, va decide istoria. Victor Ponta face noi dezvaluiri din perioada cand a demisionat

Victor Ponta, fostul premier, vine cu noi dezvaluiri din perioada cand a demisionat de la Palatul Victoria, ca urmare a miscarilor de strada de dupa Colectiv. Ponta a spus ca a decis sa plece pentru ca.

Costin Borc, replica pentru Victor Ponta: Am stat la coada la Londra vreo 5 ore, pe ploaie, fara sa putem vota

Vicepremierul Costin Borc povesteste luni, pe pagina sa de Facebook, ca, la alegerile prezidentiale din anul 2014, a stat la coada la Londra, impreuna cu fiul sau, vreo 5 ore, pe ploaie, fara sa reusim sa votam, ca reactie la declaratiile de duminica seara ale lui Victor Ponta. Fostul premier a sustinut ca Cozile din diaspora din 2014 erau formate de cei care se puneau de 2, 3, 4 ori la rand, sa se arate la televizor. Costin Borc spune ca Domnul Victor Ponta mi-a amintit de inca o lipsa a guvernului tehnocrat :) Nu avem . tupeu.

Victor Ponta sfideaza diaspora: Nu eu am facut cozile la alegeri ci cei care se asezau de doua ori, de trei ori, de patru ori la rand, ca sa fie cozi, sa se dea la televizor (VIDEO)

Declaratii surprinzatoare ale fostului premier Victor Ponta in legatura cu alegerile din 2014, atunci cand s-au format cozi uriase le sectiile de votare din strainatate. Ponta sustine ca nu este.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )